Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BMX 720 INSTALLATION INSTRUCTION

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BMX 720. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT BMX 720 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BMX 720 te teleladen.


BLAUPUNKT BMX 720 INSTALLATION INSTRUCTION: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1055 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT BMX 720INSTALLATION INSTRUCTION

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] LEVEL 1+2, 3+4, 5+6 Mit den Reglern kann für die Kanalpaare 1+2, 3+4, und 5+6 die Lautstärke um ±10 dB geregelt werden. [. . . ] TWT, LP, MID, HP, SUB, LP De regelaars zijn alleen bij 3- of 2-weg-gebruik actief. Voor de positie van de schakelaars INPUT SELECT en MODE SELECT zie tabel Gebruiks- en schakelmogelijkheden. Alle kabels moeten om storingen te voorkomen op voldoende afstand van de kabelbomen worden gelegd. Luidsprekers niet aan massa aansluiten, alleen de betreffende klemmen gebruiken. Ter bescherming van de accu moet de amplifier bij stationair draaiende motor niet met hoog vermogen gebruikt worden. Beide meegeleverde plus-kabels naar accu leggen en via de meegeleverde zekeringenhouder aan de plus-pool van de accu aansluiten. Bij gaten met scherpe randen de meegeleverde kabeldoorvoertulen gebruiken. Bij de versterker beide plus-kabels aan de klemmen B+ aansluiten, fig. [. . . ] Bij het aansluiten via de cinchbussen moet de schakeldraad REM, + 14 V geschakeld, ook worden aangesloten, fig 4. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT BMX 720

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT BMX 720 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag