Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BLUE MAGIC XLB 300 A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BLUE MAGIC XLB 300 A. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT BLUE MAGIC XLB 300 A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BLUE MAGIC XLB 300 A te teleladen.


BLAUPUNKT BLUE MAGIC XLB 300 A : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (697 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT BLUE MAGIC XLB 300 A

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Las salidas del preamplificador se conectan mediante un cable de audio apantallado a las clavijas cinch (RCA) 7 del Subwoofer. De zekering van de versterker beschermt alleen de versterker zelf, niet de accu van het voertuig. [. . . ] Vanwege de veiligheid bij ongevallen moet de XLb professioneel worden bevestigd. Bij de keuze van de inbouwlocatie moet een droge plaats worden gekozen, welke voldoende luchtcirculatie voor de koeling van de versterker waarborgt. De XLb mag niet op hoedenplank, achterbank, of andere, naar voren open locaties worden ingebouwd. De stroomkabel van de versterker moet maximaal 30 cm vanaf de accu voorzien zijn van een zekering, om de accu van het voertuig te beschermen in geval van een kortsluiting U kunt kiezen uit 2 verschillende audio-ingangen; ­ Cinch (RCA) ­ Hi-niveau (luidsprekeraansluitingen) Gebruik slechts één van de audio-ingangen, anders kan dit tot storingen leiden. de polariteit van de aansluitingen + of ­ moet absoluut worden aangehouden. Ook brugeindtrappen (BTL) kunnen direct, zonder extra adapter worden aangesloten. Als basisinstelling voor de Inbedrijfname, raden wij de volgende regelaarposities aan: Gevoeligheid (GAIN) Pos. Schakel de installatie in en kies een muziekstuk met goede basweergave. Draai vervolgens de GAIN regelaar > voorzichtig zo ver open, dat een duidelijke versterking van het basniveau hoorbaar is. Kies vervolgens met de X-OVER regelaar = een filterinstellling die een goede continue bas als resultaat heeft. eventueel moet u de Gain-regelaarinstelling > en de filterinstelling = beurtelings optimaliseren. Bij een dreunende bas met overdreven volume is een filterinstelling met een lage frequentie nodig. [. . . ] Hierbij nog enige belangrijke toelichtingen: Door de regelaar rechtsom te draaien wordt de ingangsgevoeligheid van de versterker verhoogt en daarmee ook het volume. Het gaat hier echter niet om een volumeregeling; in de eindstand kan geen hogere versterkerprestatie worden bereikt, ook wanneer dit in eerste instantie zo klinkt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT BLUE MAGIC XLB 300 A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT BLUE MAGIC XLB 300 A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag