Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BLUE MAGIC CL 100 INSTALLATION

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BLUE MAGIC CL 100. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT BLUE MAGIC CL 100 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BLUE MAGIC CL 100 te teleladen.


BLAUPUNKT BLUE MAGIC CL 100 INSTALLATION: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1328 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT BLUE MAGIC CL 100INSTALLATION

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Deze compacte middenklasser scoort dankzij zijn intelligente start & stop systeem zó goed op het gebied van brandstofverbruik en milieu, dat hij is beloond met het groene energielabel A en in het gunstige belastingstarief van 20 % bijtelling valt. [. . . ] De Hyundai i30 1. 4i Blue is verkrijgbaar als 5-deurs hatchback én als Crosswagon. Het intelligente start & stop systeem zorgt ervoor dat de motor van de Hyundai i30 1. 4i Blue automatisch wordt uitgeschakeld bij een snelheid onder de 4 km/u. Hierdoor verbruikt de Hyundai i30 1. 4i Blue maar liefst 7 % minder brandstof en stoot hij ook 7 % minder CO2 uit dan de reguliere Hyundai i30 met 1. 4-liter benzinemotor. Gecombineerd brandstofverbruik volgens EEC-norm 80/1268: l/km: 5, 7 - 5, 8 / km/l: 17, 5 - 17, 2; CO2-emissie g/km: 135 - 138. Informeer naar de aantrekkelijke Hyundai i30 Business Edition Blue. MLBLUE0907 [. . . ] Gecombineerd brandstofverbruik volgens EEC-norm 80/1268: l/km: 5, 7 - 5, 8 / km/l: 17, 5 - 17, 2; CO2-emissie g/km: 135 - 138. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT BLUE MAGIC CL 100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT BLUE MAGIC CL 100 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag