Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BARCELONA RCM 104

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BARCELONA RCM 104. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT BARCELONA RCM 104 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BARCELONA RCM 104 te teleladen.


BLAUPUNKT BARCELONA RCM 104 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (636 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT BARCELONA RCM 104 annexe 1 (142 ko)
   BLAUPUNKT BARCELONA RCM 104 annexe 1 (144 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT BARCELONA RCM 104

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bij gebruik van inbouwsets voor 52 mm toestellen zijn 4 vulplaatjes bestelnummer 8 601 055 056 nodig (fig. Achter de uitsparing voor de autoradio tasten en nagaan, welke bevestigingslippen van de houder kunnen worden omgebogen. [. . . ] Houder in de uitsparing plaatsen en de bevestigingslippen met een schroevedraaier ombuigen (fig. 11 Afhankelijk van het aantal luidsprekers moet het 2- of 4-kanaals aansluitblok worden vervangen (2 x 20 W aansluitblok is voorzien van sticker). Aansluitblok in de juiste richting en parallel met de behuizing aanbrengen en voorzichtig aandrukken (fig. Schroef weer vastdraaien en bovenste en onderste bevestigingsclips weer inclipsen. Bij niet-inachtneming bestaat gevaar voor beschadiging van de eindtrappen. Constante plusaansluiting met kabel en kabelklem aan een gezekerde constante pluskabel (bijv. Als een volautomatische motorantenne is aangesloten moet de besturingskabel voor de motorantenne m. Aansluiting voor verlichting (Illumination) Aansluiting voor verlichting bij voertuigen met regelbare dashboardverlichting (plus-geregeld). Telefoon-mute (Low) Is een autotelefoon aangesloten, dan wordt de radio voor de duur van het telefoongesprek stomgeschakeld. Autoradio voor in de houder plaatsen en inschuiven tot de zijveren links en rechts vergrendelen (klikken hoorbaar vast). [. . . ] Autoradio voor in de houder plaatsen en inschuiven tot de zijveren links en rechts vergrendelen (klikken hoorbaar vast). * Den met de versterker meegeleverde adapterkabel gebruiken of adapterkabel 7 607 874 003. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT BARCELONA RCM 104

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT BARCELONA RCM 104 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag