Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT ATLANTA RD 105

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT ATLANTA RD 105. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT ATLANTA RD 105 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT ATLANTA RD 105 te teleladen.


BLAUPUNKT ATLANTA RD 105 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (358 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT ATLANTA RD 105 annexe 1 (128 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT ATLANTA RD 105

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Let er dan ook op, of uw auto voor het bijgevoegde montagemateriaal geschikt is en gebruik anders een inbowset, die speciaal daarvoor is bestemd, b. Bij gebruik van inbouwsets voor 52 mm toestellen zijn 4 vulplaatjes bestelnummer 8 601 055 056 nodig (fig. [. . . ] Preset-equalizer (door de fabriek vast ingesteld) Met de toetsen 1 tot 6 of met / / << >> kunnen niet te wijzigen equalizer-instellingen opgeroepen worden: 1 ROCK, 2 DISCO, 3 JAZZ, 4 CLASSIC, 5 VOCAL, 6 P - EQ OFF Zorgt u voor de grootstmogelijke stilte tijdens deze procedure. Zodra de kalibratie beëindigd is, toont het display "EQ-READY" en schakelt naar de laatst ingestelde bedrijfstoestand. HiFi-kalibratie testen/veranderen Indien gewenst kunt u de automatische kalibratie van een kanaal testen en korrigeren: · De vier te kiezen kanalen verschijnen op het display met de volgende tekens: EL ER EL ER voor links voor rechts achter links achter rechts U kunt voor vijf verschillende situaties elektronische kalibraties uitvoeren en opslaan. De volgende situaties kiezen: 1 voor bestuurder alleen 2 voor bestuurder en passagier 3 passagier 4 inzittenden voor en achter 5 inzittenden alleen achter. ) Om te kalibreren bevestigt u de mikrofoon-kabel (mikrofoon-opening naar beneden) met plakband aan het auto-plafond. De positie van de mikrofoon voor situatie 1 (bestuurder alleen) is direkt op de hoogte van het hoofd van de bestuurder. Voor situatie 2 is de mikrofoon tussen bestuurder en passagier, voor situatie 3 op de hoogte van het hoofd van de passagier enz. na eventuele wijzigingen drukt u op << >> tot er geen frekwentieband meer knippert. Verandert u desgewenst nog meer elektronisch gekalibreerde kanalen zoals eerder beschreven. aanwijzing: Bij de kalibratie moeten alle vier luidsprekers aangesloten zijn. Wordt er bij de HiFi-kalibratie een luidspreker niet herkend, omdat deze defekt, niet aangesloten of afgedekt is, vindt er een lineaire equalizermodulatie plaats voor het erbij behorende luidsprekerpaar. HiFi-kalibratie oproepen Moet de weergave met de elektronische HiFi-kalibratie plaats vinden, · Zo vaak op -dB drukken, totdat "EL" verschijnt. De stuurkabel is de geschakelde plus-uitgang voor moderne komponenten zoals bijv: versterker, equalizer of motor-antenne. de stuurkabel niet aan klem 15 (plus geschakeld) of klem 30 (continuplus) aansluiten. [. . . ] Isolatie aan het einde van de aardekabel verwijderen en de kabelschoen aansluiten (eventueel vastsolderen). Kontaktvlak van het aardepunt blank krabben en met grafietvet insmeren (belangrijk voor een goede aardeverbinding). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT ATLANTA RD 105

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT ATLANTA RD 105 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag