Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT ASPEN IVDM-7003 EU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT ASPEN IVDM-7003 EU. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT ASPEN IVDM-7003 EU handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT ASPEN IVDM-7003 EU te teleladen.


BLAUPUNKT ASPEN IVDM-7003 EU : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1505 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT ASPEN IVDM-7003 EU annexe 1 (7473 ko)
   BLAUPUNKT ASPEN IVDM-7003 EU (773 ko)
   BLAUPUNKT ASPEN IVDM-7003 EU annexe 1 (7462 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT ASPEN IVDM-7003 EU

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] : VW, Seat, Audi) wird die Versorgungsspannung für die Antenne über das Antennenkabel zugeführt (siehe Bedienungsanleitung vom Kfz). Aanwijzingen voor de veiligheid Het doet ons genoegen dat u hebt gekozen voor een Blaupunkt-product en danken u voor het daarmee in ons getoonde vertrouwen. [. . . ] Let op: Ook bij auto's met vooraf gemonteerde ISO-stekkers moet een de autospecifieke adapterkabel worden gebruikt. Leg een kabel van de schakelaar van de handrem naar de aansluiting op de bedieningseenheid 1 (zie fig. Hierbij dient erop te worden gelet dat de aansluiting bij aangetrokken handrem aan massa is verbonden. Leg een kabel van aansluiting 2 naar de geschakelde-plusuitgang van de versterker resp. De hieronder genoemde aansluitleidingen moeten, indien vereist, apart met de desbetreffende aansluitingen op de auto worden aangesloten (zie fig. VW, Seat, Audi) wordt de voedingsspanning voor de antenne toegevoerd via de antennekabel (zie de gebruiksaanwijzing van de auto). Voor deze aansluiting moet u bij uw vakhandel een scheidingsfilter voor de antennevoeding (best. De met deze Aspen/Chicago IVDM7003 meegeleverde houder maakt het mogelijk het apparaat in te bouwen in auto's met een DIN-autoradio-opening van 182 x 53 x 180 mm inbouwruimte en een dashboarddikte van in het gebied van de bevestigingslippen van 1 tot 20 mm (zie fig. Voor het inbouwen moet u de houder in de opening schuiven en controleren welke bevestigingslippen van de houder met een schroevendraaier kunnen worden omgebogen (zie fig. Nu moet u de beugels links en rechts tussen het apparaat en het inbouwframe steken en zover naar binnen duwen dat een duidelijke klik te horen is (veren aan de zijkanten ontgrendeld). Trek de Aspen/Chicago IVDM-7003 nu aan beide beugels voorzichtig naar buiten. Let op: De vergrendelde beugels kunnen pas worden verwijderd nadat de Aspen/Chicago IVDM-7003 naar buiten gehaald is. [. . . ] Steek de adapterkabel 8 619 002 600 in de D-kamer van de TravelPilot en verbind deze met audio-ingang ?De vrije ader van de adapterkabel verbindt u met de navi-mute-leiding 3 van de adapterkabel 8 619 003 045 (zie fig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT ASPEN IVDM-7003 EU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT ASPEN IVDM-7003 EU zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag