Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT A-N 01-EM INSTALLATION INSTRUCTION

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT A-N 01-EM. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT A-N 01-EM handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT A-N 01-EM te teleladen.


BLAUPUNKT A-N 01-EM INSTALLATION INSTRUCTION: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (350 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT A-N 01-EMINSTALLATION INSTRUCTION

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Für die Haftfestigkeit und die Lackverträglichkeit übernehmen wir keine Gewähr! [. . . ] Wanneer de antenne wordt gelakt, dan kan het goed functioneren, afhankelijk van het type lak, nadelig worden beïnvloed. Een garantie voor de werking en de verdraagzaamheid van de lak met het oppervlak wordt niet gegeven!Er is dan geen garantie voor de goede hechting en voor de verdraagzaamheid met de lak!Voor onze producten die binnen de Europese Unie gekocht zijn, bieden wij een fabrieksgarantie. Bij de magnetische bevestiging moet op de volgende punten worden gelet: Voor het gebruik van een autowasstraat moet het antenne worden verwijderd. Bij het boren van gaten dient u erop te letten dat er geen onderdelen van de auto (accu, kabels, zekeringkast) beschadigd raken. [. . . ] Atención: Las antenas de adherencia magnética no deben utilizarse en las inmediaciones de determinados aparatos sensibles a las interferencias generadas por los campos magnéticos. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT A-N 01-EM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT A-N 01-EM zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag