Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT A-D T 01-E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT A-D T 01-E. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT A-D T 01-E handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT A-D T 01-E te teleladen.


BLAUPUNKT A-D T 01-E : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (820 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT A-D T 01-E

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De a-D T 01-E is een antenne voor DaB-ontvangst die magnetisch op staalplaat kan worden bevestigd en geschikt is voor de frequentiegebieden iii en L -band. [. . . ] hierbij moeten de veiligheidsvoorschriften van de autofabrikant (airbag , alarminstallaties , boordcomputer , wegrijblokkering) worden opgevolgd. Bij het boren van gaten dient u erop te letten dat er geen onderdelen van de auto (accu, kabels, zekeringkast) beschadigd raken. Attentie: Magnetische antennes mogen niet in de directe omgeving van producten worden geplaatst, die gevoelig zijn voor magnetische velden. Het sterke magnetische veld van onze magneetantennes kan de werking van gevoelige producten, zoals pacemakers, mechanische horloges, chipkaarten, audio-/videocassettes etc. Positioneren - De ideale plaats voor het aanbrengen van de magnetische antennes is het dak van de auto. - De hiervoor bestemde plaats moet vrij zijn van metaaldeeltjes, water, ijs, sneeuw en vuil. [. . . ] Atención: Las antenas de adherencia magnética no deben utilizarse en las inmediaciones de determinados aparatos sensibles a las interferencias generadas por los campos magnéticos. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT A-D T 01-E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT A-D T 01-E zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag