Gebruiksaanwijzing BEKO DSE 33000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BEKO DSE 33000. Wij hopen dat dit BEKO DSE 33000 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BEKO DSE 33000 te teleladen.


Mode d'emploi BEKO DSE 33000
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BEKO DSE 33000

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Geachte Klant, We hopen dat uw product, dat in een moderne fabriek werd geproduceerd en onder de meest nauwkeurige procedures voor kwaliteitscontrole werd gecontroleerd, u doeltreffend van dienst zal zijn. Wij bevelen daarom aan dat u eerst zorgvuldig de volledige gebruiksaanwijzing van uw product leest voordat u het product gaat gebruiken. Helpt u uw toestel snel en veilig te gebruiken. Lees de gebruiksaanwijzing voordat u het product installeert en gebruikt. [. . . ] Deze specificeert de juiste werkingsomgevingstemperatuur zoals instructies in acht te nemen. Klimaatklasse Omgevingstemperatuur - Koelkast moet in bedrijf gesteld worden zonder levensmiddelen. +10 °C tot 43 °C deel "Aanbevolen oplossingen voor problemen". Originele verpakking en schuimmaterialen moeten worden bewaard voor toekomstig transport of verhuizen. Aandachtspunten bij het opnieuw transporteren van uw koelkast Voordat u uw koelkast gaat gebruiken, controleer of: 1. De binnenzijde van de koelkast schoon is en de luchtcirculatie aan de achterzijde vrij kan plaatsvinden?De 2 kunststof wiggen op de achterkant van de ventilatie plaatsen zoals in de volgende afbeelding weergegeven. Kunstof wiggen zullen de vereiste afstand geven tussen uw koelkast en de muur om luchtcirculatie mogelijk te maken. Maak de binnenkant van de koelkast proper, zoals aanbevolen in het hoofdstuk "Onderhoud en reiniging". Wanneer de deur wordt geopend, zal het binnenlichtje aangaan. U zult een geluid horen wanneer de compressor opstart. De vloeistof en de gassen die zich in het koelsysteem bevinden, zouden ook wat lawaai kunnen veroorzaken zelfs wanneer de compressor niet werkt. Deze oppervlakken zijn bedoeld om warm te worden om condensvorming te voorkomen. Sluit uw apparaat aan in een geaard stopcontact, beschermd door een zekering, met de juiste capaciteit. De stekker van de stroomkabel moet na installatie eenvoudig bereikbaar zijn. De gespecificeerde spanning moet gelijk zijn aan uw netspanning. Verlengkabels en meerwegstekkers mogen voor aansluiting niet worden gebruikt. Een beschadigd netsnoer moet worden vervangen door een erkende elektricien. B Het product mag niet in werking worden gesteld voordat het gerepareerd is!De verpakkingsmaterialen kunnen gevaarlijk zijn voor kinderen. Houd het verpakkingsmateriaal buiten bereik van kinderen of voer deze af conform afvalinstructies. Gooi het materiaal niet weg bij het normale huishoudelijk afval. [. . . ] Deuren kunnen regelmatig geopend zijn of gedurende enige tijd op een kier hebben gestaan. Wanneer de deuren geopend worden komt er warme lucht in de koelkast of diepvriezer. Grote hoeveelheden warm levensmiddelen kunnen recentelijk in de koelkast zijn geplaatst. Wacht tot de koelkast of diepvriezer de gewenste temperatuur heeft bereikt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BEKO DSE 33000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BEKO DSE 33000 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag