Gebruiksaanwijzing BEHRINGER WD300

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BEHRINGER WD300. Wij hopen dat dit BEHRINGER WD300 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BEHRINGER WD300 te teleladen.


BEHRINGER WD300 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (107 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BEHRINGER WD300 (296 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BEHRINGER WD300

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] WARP DISTORTION WD300 Gefeliciteerd met uw aankoop van de BEHRINGER WARP DISTORTION WD300. Met dit hoogwaardige effectpedaal kunt u een superdikke, buisachtige distortion en een eindeloze sustain verkrijgen. [. . . ] De DC IN-bus dient voor de aansluiting van een 9V-voeding (niet meegeleverd). Om de 9V-batterij (niet meegeleverd) te installeren of vervangen, dient u de scharnieren in te drukken met een balpen en de pedaalafdekking te verwijderen. Pas op dat u geen krassen maakt op het apparaat. WARP DISTORTION WD300 De WD300 heeft geen aan/uit-schakelaar. GARANTIE Voor onze huidige garantievoorwaarden verwijzen we naar onze website op http:// www. behringer. com. 3. SPECIFICATIES In Aansluiting Impedantie Out Aansluiting Impedantie Voeding 6, 3 mm-monoconnector 1 k , 100 mA gestabiliseerd 9V BEHRINGER PSU-SB V. S. /Canada 120 V~, 60 Hz Europa/V. K. /Australië 230 V~, 50 Hz China 220 V~, 50 Hz Korea 220 V~, 60 Hz Japan 100 V~, 50/60 Hz 2 mm-gelijkspanningsbus, negatief center 9 V type 6LR61 30 mA ca. 0, 33 kg 6, 3 mm-monoconnector 500 k Spanningsaansluiting Batterij Stroomverbruik Afmetingen (h x b x d) Gewicht BEHRINGER wil dat zijn producten constant voldoen aan de hoogste professionele standaarden. Dit kan ertoe leiden dat er nu en dan, zonder voorafgaande kennisgeving, wijzigingen aangebracht worden aan onze producten. Bijgevolg kunnen de technische kenmerken en het uitzicht van het door u gekochte product afwijken van het hier omschreven of getoonde product. 4. VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Niet gebruiken in de buurt van water of warmtebronnen. Gebruik uitsluitend geautoriseerde uitbreidingen/originele accessoires. [. . . ] Niets uit deze handleiding mag gereproduceerd of overgedragen worden in enige vorm of door enige middelen, elektronisch of mechanisch, inclusief fotokopiëren en opnemen van welke soort ook, voor enig doel, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van BEHRINGER International GmbH. © 2007 BEHRINGER International GmbH. BEHRINGER International GmbH, Hanns-MartinSchleyer-Str. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BEHRINGER WD300

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BEHRINGER WD300 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag