Gebruiksaanwijzing BEHRINGER VP1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BEHRINGER VP1. Wij hopen dat dit BEHRINGER VP1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BEHRINGER VP1 te teleladen.


BEHRINGER VP1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (128 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BEHRINGER VP1 (331 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BEHRINGER VP1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] VINTAGE PHASER VP1 Hartelijk dank voor het vertrouwen, dat je ons door de aankoop van de BEHRINGER VINTAGE PHASER VP1 hebt getoond. Dit effectpedaal van zeer hoge kwaliteit werd voor musici ontwikkeld, die aan hun sound net een beetje iets extra's willen meegeven. [. . . ] De voetschakelaar dient voor het activeren/deactiveren van het effect. De 6, 3-mm IN-monostekkerbus dient voor de aansluiting van het instrument. De 6, 3-mm OUT-monostekkerbus leidt het signaal verder naar je versterker. De op het front aanwezige DC IN-aansluiting dient voor de aansluiting van een 9 V adapter (behoort niet tot de levering). Op die manier verlengt u de levensduur van de batterij. + Het SERIENUMMER bevindt zich aan de onderzijde van het apparaat. 2. GARANTIE Unsere derzeitigen Garantiebedingungen erfährst Du unter http://www. behringer. com. VINTAGE PHASER VP1 3. TECHNISCHE GEGEVENS In Out Aansluiting Impedantie 6, 3-mm monostekkeraansluiting 100 kW 6, 3-mm monostekkeraansluiting 15 kW 9 V, 100 mA DC, gereguleerd PSU-SB-CN BEHRINGER 220 VAC Adapter China PSU-SB-EU BEHRINGER 230 VAC Adapter Europa PSU-SB-JP BEHRINGER 100 VAC Adapter Japan PSU-SB-SAA BEHRINGER 240 VAC Adapter Australië PSU-SB-UK BEHRINGER 240 VAC Adapter UK PSU-SB-UL BEHRINGER 120 VAC Adapter USA 2-mm DC-aansluiting, Center negatief 9 V Type 6LR61 ca. 0, 2 kg Aansluiting Impedantie Stroomvoorziening Netaansluiting Batterij Afmetingen (H x B x T) Gewicht De Fa. BEHRINGER doet steeds haar best te zorgen voor een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau. Vereiste modificaties worden zonder dat dit van te voren wordt aangekondigd verricht. Technische gegevens en uiterlijke kenmerken van het apparaat kunnen daarom van de genoemde omschrijving of afbeelding afwijken. 4. VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Niet gebruiken in de buurt van water of warmtebronnen. [. . . ] nadrukken, ook uittrekselsgewijs, en iedere reproductie van de afbeeldingen, ook in veranderde toestand, is alleen met schriftelijke toestemming van de firma BEHRINGER Spezielle Studiotechnik GmbH toegestaan. © 2005 BEHRINGER Spezielle Studiotechnik GmbH. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BEHRINGER VP1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BEHRINGER VP1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag