Gebruiksaanwijzing BEHRINGER VD1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BEHRINGER VD1. Wij hopen dat dit BEHRINGER VD1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BEHRINGER VD1 te teleladen.


BEHRINGER VD1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (152 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BEHRINGER VD1 (371 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BEHRINGER VD1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] VINTAGE DISTORTION VD1 Hartelijk dank voor het vertrouwen, dat je ons door de aankoop van de BEHRINGER VINTAGE DISTORTION VD1 hebt getoond. Dit effectpedaal van zeer hoge kwaliteit biedt een authentiek, klassiek Distortion sound de warme en gevoelige klank, die typisch is voor de Rock-muziek van de laatste 30 jaar. [. . . ] De op het front aanwezige DC IN-aansluiting dient voor de aansluiting van een 9 V adapter (behoort niet tot de levering). Op die manier verlengt u de levensduur van de batterij. + Het SERIENUMMER bevindt zich aan de onderzijde van het apparaat. 2. GARANTIE Onze huidige garantievoorwaarden staan op http://www. behringer. com. VINTAGE DISTORTION VD1 3. TECHNISCHE GEGEVENS In Out Aansluiting Impedantie 6, 3-mm monostekkeraansluiting 100 kW 6, 3-mm monostekkeraansluiting ca. 25 kW 9 V, 100 mA DC, gereguleerd PSU-SB-CN BEHRINGER 220 VAC Adapter China PSU-SB-EU BEHRINGER 230 VAC Adapter Europa PSU-SB-JP BEHRINGER 100 VAC Adapter Japan PSU-SB-SAA BEHRINGER 240 VAC Adapter Australië PSU-SB-UK BEHRINGER 240 VAC Adapter UK PSU-SB-UL BEHRINGER 120 VAC Adapter USA 2-mm DC-aansluiting, Center negatief 9 V Type 6LR61 30 mA ca. 0, 25 kg Aansluiting Impedantie Stroomvoorziening Netaansluiting Batterij Opgenomen vermogen Afmetingen (H x B x T) Gewicht De Fa. BEHRINGER doet steeds haar best te zorgen voor een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau. Vereiste modificaties worden zonder dat dit van te voren wordt aangekondigd verricht. Technische gegevens en uiterlijke kenmerken van het apparaat kunnen daarom van de genoemde omschrijving of afbeelding afwijken. 4. VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Niet gebruiken in de buurt van water of warmtebronnen. Gebruik uitsluitend geautoriseerde uitbreidingen/originele accessoires. Neem voor reparaties of onderhoud contact op met de leverancier, met name wanneer het netsnoer of de stekker van het netsnoer beschadigd is. Technische veranderingen en veranderingen in het productuiterlijk onder voorbehoud. [. . . ] nadrukken, ook uittrekselsgewijs, en iedere reproductie van de afbeeldingen, ook in veranderde toestand, is alleen met schriftelijke toestemming van de firma BEHRINGER Spezielle Studiotechnik GmbH toegestaan. © 2005 BEHRINGER Spezielle Studiotechnik GmbH. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BEHRINGER VD1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BEHRINGER VD1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag