Gebruiksaanwijzing BAZOO 23694

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BAZOO 23694. Wij hopen dat dit BAZOO 23694 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BAZOO 23694 te teleladen.


Mode d'emploi BAZOO 23694
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BAZOO 23694

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als de lading van de accu tijdens het gebruik teveel terugloopt, klinkt elke 20 seconden een geluid en knippert de multifunctieLED rood. Op dat moment moet u de headset opnieuw laden. Sluit daartoe de USB-laadkabel op de headset en op een vrije USB-poort van de computer aan. [. . . ] De headset met twee apparaten verbinden (multipoint) U kunt de Avalon BT tegelijkertijd met twee apparaten (mobiele telefoon en pc) verbinden. beide verbindingen kunnen de profielen HFP en A2DP gebruiken. De basisprocedure van het verbinden is als volgt: verbind eerst de headset met de Bluetooth-zender van de computer zoals hierboven beschreven. schakel vervolgens de Bluetooth-functie van de computer uit. Daarna verbindt u de headset met uw mobiele telefoon zoals hierboven is beschreven. Schakel de Bluetooth-zender van uw computer weer in, deze zal daarna automatisch verbinding maken met de headset. Opmerking: nadat de verbinding met beide apparaten is gemaakt, "kennen" alle drie de apparaten elkaar zodat een nieuw pairing-proces niet nodig is. De headset dragen U kunt de hoofdband van de headset aan beide kanten verstellen zodat u deze optimaal aan uw eisen kunt aanpassen. Let er op dat u de met "L" gemarkeerde kant links en de met "R" gemarkeerde kant rechts draagt om de stereo-weergave op de juiste wijze te horen. Standby gemaakte telefoonverbinding gemaakte telefoonverbinding Bellen van de telefoon Bellen van de telefoon Gesprek beëindigen Wisselen van op de headset naar de telefoon en terug Bediening Druk de multifunctietoets gedurende 2 seconden in tot u een signaaltoon hoort. Druk tweemaal kort na elkaar op de multifunctietoets Druk op de "+" toets Druk op de "-" toets Druk kort op de multifunctietoets Druk de multifunctietoets gedurende 2 seconden in tot u een signaaltoon hoort. Druk kort op de multifunctietoets Druk de multifunctietoets gedurende 2 seconden in tot u een signaaltoon hoort. Druk tweemaal kort na elkaar op de multifunctietoets Druk tweemaal kort na elkaar op de multifunctietoets Opmerkingen: veel mobiele telefoons ondersteunen niet alle bovengenoemde functies. lees daartoe de handleiding van het apparaat. [. . . ] V: Waarom hoor ik geen geluid uit de speakers van de headset?V: Waarom kan ik met de headset de muziekweergave niet starten/pauzeren of tussen songs wisselen?A: De afstandsbediening wordt alleen ondersteunt door apparaten met het AVRCP-profiel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BAZOO 23694

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BAZOO 23694 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag