Gebruiksaanwijzing BAZOO 23453 QUICK INSTALLATION GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BAZOO 23453. Wij hopen dat dit BAZOO 23453 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BAZOO 23453 te teleladen.


Mode d'emploi BAZOO 23453
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BAZOO 23453QUICK INSTALLATION GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Door te kiezen voor innovatieve technologie, met unieke voordelen voor u. Neem even een paar minuten de tijd om deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door te lezen. Het zal u helpen de diverse functies te begrijpen en beheersen. [. . . ] Het zal u helpen de diverse functies te begrijpen en beheersen. Uw muis bezit in plaats van de traditionele kogel een nieuw ontwikkelde optische lasersensor. Deze kan op bijna iedere ondergrond een exacte aftasting en cursorsturing waarborgen. De speciale oppervlake van de mouse zorgt voor prettig en veilig werken, ook wanneer u hem langer gebruikt. Belangrijke ergonomische informatie Er zijn experts die menen dat het gebruik van een muis of een trackball kan leiden tot letsel aan handen, polsen, armen, nek of rug. Voelt u pijn, dofheid of zwakte in deze lichaamsdelen, consulteer dan een arts. Om het risico op letsel te verminderen, kunt u de volgende maatregelen nemen: · Maak regelmatig pauzes, sta op en loop een beetje rond, meermalen per uur. De knoppen van de muis hebben de volgende functies (zie Afb. Nu kunt u de muisknoppen beleggen met de standaard functies van het bedrijfssysteem. klik hiervoor op het drop-down menu , , Wheel Button" , , , IE Backward Button" of , , IE Forward Button" om de desbetreffende knoppen te beleggen. Let er op dat, als u binnen sommige software op een van deze geprogrammeerde knoppen drukt (bijv. Bij spelletjes), dit kan leiden tot het verkeerd functioneren van de software. Klik voor het programmeren van de knoppen met gamefuncties op de knop , , Gamer Advanced Feature. Kies de gewenste button en markeer dan de desbetreffende functie in het dropdownmenu: - Normal Function: standaard functie van de desbetreffende knop - Assign to Keep Shooting: repeterende vuurfunctie - Button Disabled: uitschakelen van de knop - Assign to Keyboard: geef per toetsenbord tot 3 letters in die met één druk op de toets (na elkaar) uitgevoerd moeten worden; heeft u een verkeerde toets ingedrukt, dan kunt u de ingave wissen door op , , C" te drukken. [. . . ] Klik voor het programmeren van de knoppen met gamefuncties op de knop , , Gamer Advanced Feature. Kies de gewenste button en markeer dan de desbetreffende functie in het dropdownmenu: - Normal Function: standaard functie van de desbetreffende knop - Assign to Keep Shooting: repeterende vuurfunctie - Button Disabled: uitschakelen van de knop - Assign to Keyboard: geef per toetsenbord tot 3 letters in die met één druk op de toets (na elkaar) uitgevoerd moeten worden; heeft u een verkeerde toets ingedrukt, dan kunt u de ingave wissen door op , , C" te drukken. Voor de fijnafstelling van de verschillende niveaus opent u het volgende venster met een dubbelklik op het muissymbool in de takenlijst resp. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BAZOO 23453

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BAZOO 23453 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag