Gebruiksaanwijzing BAZOO 23251

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BAZOO 23251. Wij hopen dat dit BAZOO 23251 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BAZOO 23251 te teleladen.


Mode d'emploi BAZOO 23251
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BAZOO 23251 QUICK INSTALLATION GUIDE (203 ko)
   BAZOO 23251 QUICK INSTALLATION GUIDE (203 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BAZOO 23251

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor de reiniging van de optische onderdelen wordt het gebruik van een zachte katoenen doek sterk aanbevolen. Vaste lens U hoeft de focus niet in te stellen. de effectieve beeldafstand loopt van 30 cm tot oneindig 2. [. . . ] Exe (video preview software) gebruiken om alle functies te selecteren die nu nodig heeft. B) Video en audio opnemen: Stappen: Selecteer eerst de microfoon: Windows XP gebruikers kunnen de ingebouwde audio rechtstreeks gebruiken en verrichten vervolgens de instellingen: Devices USB 2. Opmerking: Wanneer u op uw computer een audio/video bestand opgenomen heeft met "NANO XS", moet u het opgenomen bestand een nieuwe naam geven. Anders wordt het bestaande oude bestand vervangen door een nieuw opgenomen bestand. U kunt verschillende waarden voor verschillende omstandigheden en omgevingen instellen. B) Aanpassing aan de netstroom: Zet de "Power Line" modus op "50Hz" of "60Hz", om slecht beeld als gevolg van nationale verschillen in de netstroom of van het video-uitgangssignaal te voorkomen. Voor Windows XP SP2 moet het geavanceerde stuurprogramma geïnstalleerd worden) c) Camera-instelling: In dit gedeelte kunt u het beeld instellen. ­ Schakel "auto" uit om de schuifregelaars voor de opnamewaarden te kunnen slepen. ­ Verander de afmetingen voor het stilstaande beeld naar eigen voorkeur. U kunt kiezen uit 19 verschillende soorten beeldeffecten / fotolijsten. Deze effecten kunnen ook worden toegepast bij videochatsoftware zoals MSN Messenger. U kunt dit effectenscherm rechtstreeks openen vanuit het instellingenmenu in de videochatsoftware. Naast deze 19 types video-effecten/lijsten kunt u ook eigen versies invoeren. E) Instelling "Face tracking" (gezicht volgen): In deze paragraaf kunt u de "handmatige zoom" functie inschakelen. - Selecteer "" om in te zoomen - Selecteer "" om uit te zoomen - Druk op de 5-richtingen knop om het beeld omhoog, omlaag, naar links, naar rechts te verplaatsen of in het midden in te zoomen. De lens richt zich op uw gezicht en volgt het zodat u steeds in beeld blijft. [. . . ] Door het ontwerp van het voetstuk kan de "NANO XS" webcam eenvoudig op een bureau neergezet worden. Wanneer u geen beeld ziet: Controleer of het beeldapparaat een error/storing aangeeft. Plug het apparaat in een andere USB-poort in om het te testen (sluit het rechtstreeks op de PC aan, dus niet op een HUB) Controleer of de "preview" functie geselecteerd is. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BAZOO 23251

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BAZOO 23251 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag