Gebruiksaanwijzing AWG LUXURY COMPONENT CABLE FOR WII

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AWG LUXURY COMPONENT CABLE FOR WII. Wij hopen dat dit AWG LUXURY COMPONENT CABLE FOR WII handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AWG LUXURY COMPONENT CABLE FOR WII te teleladen.


AWG LUXURY COMPONENT CABLE FOR WII : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (374 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AWG LUXURY COMPONENT CABLE FOR WII

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor de beste prestaties van dit product adviseren wij u deze handleiding bewaren om eventueel later te raadplegen Lengte: 2, 50 m Verbetert de beeldkwaliteit met een resolutie van 480 pixels Geeft een analoog signaal door Helderheid en component kleursignalen worden gescheiden doorgegeven Sluit de kabel aan op uw WiiTM. [. . . ] Bij storingen die het gevolg zijn van materiaal- of fabricagefouten tijdens deze periode zal de verkoper die het product heeft geleverd, het product tegen overlegging van het aankoopbewijs vervangen door hetzelfde of een gelijkwaardig product. Deze garantie geldt niet voor beschadigingen die het gevolg zijn van ongevallen, onjuist gebruik of enig gebruik voor toepassingen waarvoor dit product niet is ontworpen. Kinderen mogen dit product uitsluitend gebruiken onder toezicht van een volwassene. Stel dit product nooit bloot aan direct zonlicht, slecht weer, vochtigheid, hoge temperaturen of schokken. Gebruik een schone, enigszins vochtige doek om dit product schoon te maken. Dit product moet ter verwerking worden aangeboden aan een recyclingstation. Het recyclen en verwerken van elektrische en elektronische apparaten draagt aanzienlijk bij aan de bescherming van het milieu door het verminderen van de hoeveelheid afval. Batterijen moeten op daarvoor gekenmerkte verzamelplaatsen worden aangeboden of met het klein chemisch afval worden afgevoerd. [. . . ] Wanneer u problemen ondervindt met de installatie of het gebruik van dit product, kunt u via e-mail contact opnemen met support@waregame. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AWG LUXURY COMPONENT CABLE FOR WII

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AWG LUXURY COMPONENT CABLE FOR WII zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag