Gebruiksaanwijzing ASUS ZENFONE 2 ZE551ML

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ASUS ZENFONE 2 ZE551ML. Wij hopen dat dit ASUS ZENFONE 2 ZE551ML handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ASUS ZENFONE 2 ZE551ML te teleladen.


ASUS ZENFONE 2 ZE551ML : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (12613 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ASUS ZENFONE 2 ZE551ML (925 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ASUS ZENFONE 2 ZE551ML

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Audio-Buchsen Ein/Aus-Taste Microfon Frontkamera Hörer Hintere Kamera Lautstärketaste Blitz Touchscreen Touch-Tasten Lautsprecher Microfon Micro-USBAnschluss Kerbe HINWEISE: • Entfernen Sie die Rückabdeckung, um die Dual-Mikro-SIM und microSD Kartensteckplätze anzuzeigen. [. . . ] Befolgen Sie die nachfolgenden Anweisungen, um die Einrichtung Ihr neuen E-Mail-Kontos einzurichten. Wählen Sie die E-Mail in Ihrem Posteingang, die Sie später beantworten möchten. Wählen Sie die E-Mail in Ihrem Posteingang, die Sie später beantworten möchten. Starten Sie das Notizbuch, das die Notiz enthält, die Sie teilen möchten. Befolgen Sie die nachfolgenden Anweisungen, um die ausgewählte Notiz zu teilen. Sonstige Einstellungen Auto call recording (Automatische Konfigurieren Sie die Einstellungen für die automatische Anrufaufzeichnung) Anrufaufzeichnung. [. . . ] Wählen Sie die Songs, die Sie Ihrer Wiedergabeliste hinzufügen möchten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ASUS ZENFONE 2 ZE551ML

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ASUS ZENFONE 2 ZE551ML zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag