Gebruiksaanwijzing ASUS VW242D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ASUS VW242D. Wij hopen dat dit ASUS VW242D handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ASUS VW242D te teleladen.


ASUS VW242D : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1184 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ASUS VW242D (1065 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ASUS VW242D

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het apparaat niet in de zon of naast een fornuis, verwarmingsradiator of een andere warmte bron plaatsen. [. . . ] Is plaatsing naast een warmtebron niet te vermijden, maak dan gebruik van een isolerende plaat of neem de volgende minimumafstanden tot de warmtebron in acht: ■ ■ De laatste bladzijde met de afbeeldingen uitklappen. De vloer op de plaats van opstelling mag niet meegeven, vloer eventueel verstevigen. Eventuele oneffenheden in de vloer opheffen door er iets onder te leggen. Afstand tot de wand Het apparaat zodanig opstellen dat de deur 90° kan worden geopend. 1 Aanwijzing Wanneer het apparaat op de rug wordt gelegd, mag de wandafstandhouder niet gemonteerd zijn. Op alle vier de hoeken een afstandshouder vastlijmen op 5 cm afstand van de zijkanten, om een minimumafstand tussen de apparaten te waarborgen. Apparaat horizontaal zetten Het apparaat op de daarvoor bestemde plaats zetten en stellen. Een kleinere afstand tot de muur heeft geen nadelige invloed op de werking van het apparaat. [. . . ] Een kleinere afstand tot de muur heeft geen nadelige invloed op de werking van het apparaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ASUS VW242D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ASUS VW242D zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag