Gebruiksaanwijzing ASUS VS239NR

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ASUS VS239NR. Wij hopen dat dit ASUS VS239NR handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ASUS VS239NR te teleladen.


ASUS VS239NR : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2199 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ASUS VS239NR (2231 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ASUS VS239NR

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als het U3-pictogram niet op de Taakbalk staat, ga dan naarMijn computer dubbelklik op Kingston U3 om de U3 Smart Drive en handmatig uit te voeren. [. . . ] Als het U3-pictogram niet op de Taakbalk staat, ga dan naarMijn computer dubbelklik op Kingston U3 om de U3 Smart Drive en handmatig uit te voeren. Door in dit eerste welkomstscherm ‘click here’ te selecteren, gaat u naar het scherm met een korte beschrijving van het U3 Launchpad. Klik op één van de vlaggetjes rechtsonderin dit scherm om de door u gewenste taal van de gesproken toelichting te selecteren. De tweede stationletter wordt toegewezen aan de lees/schrijf partitie waarop u uw bestanden en folders kunt opslaan. Als het volgende dialoogvenster wordt weergegeven Figure 1 (Afbeelding 1) , selecteert u Cancel(Annuleren) gaat u verder met en de U3 Launchpad instructies. [. . . ] De tweede stationletter wordt toegewezen aan de lees/schrijf partitie waarop u uw bestanden en folders kunt opslaan. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ASUS VS239NR

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ASUS VS239NR zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag