Gebruiksaanwijzing ASUS RP-N53

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ASUS RP-N53. Wij hopen dat dit ASUS RP-N53 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ASUS RP-N53 te teleladen.


ASUS RP-N53 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4207 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ASUS RP-N53

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Inhoud verpakking Range Extender Beknopte handleiding OPMERKING: als een van de items beschadigd is of ontbreekt, moet u contact opnemen met uw leverancier. Nederlands Een snel overzicht 1) Ethernetpoort 2) Audiopoort 3) Reset-knop 4)  Knop voeding aan/uit 5) WPS-knop 6) Nachtlampje 48 7) Aanraakcontroller 8) LED-indicator • Systeemindicator: de systeemindicator licht op  wanneer de Range Extender wordt ingeschakeld en knippert wanneer de ethernetkabel of audiokabel wordt aangesloten. €¢  , 4GHz & 5GHz-signaalindicators: het lampje geeft de 2 sterkte aan van het verbindingssignaal van 2, 4GHz & 5GHz van de Range Extender naar de router. [. . . ]  ontroleer of de systeemindicator van de Range C Extender stabiel blauw oplicht, wat aangeeft dat de Range Extender een verbinding heeft gemaakt met het draadloos netwerk. De naam van het draadloze Range Extender-netwerk (SSID) verandert naar de bestaande wifi-netwerknaam, eindigend met _RPT of _RPT5G. bijvoorbeeld: 51 Nederlands Bestaande Wifi-netwerknaam: bestaande NetworkName Nieuwe naam Extender 2. 4GHz-netwerk: bestaande NetworkName_RPT Nieuwe naam Extender 5GHz-netwerk: bestaande NetworkName_RPT5G Nederlands Om een extra wifi-apparaat te verbinden met uw Extender-netwerk, gebruikt u hetzelfde netwerkwachtwoord als dat van uw bestaande draadloze router. De Range Extender verplaatsen Wanneer de verbinding is voltooid, plaatst u de Range Extender tussen de router en het draadloos apparaat voor betere prestaties. OPMERKING: voor de beste verbindingsprestaties moet u controleren of er minstens twee signaalindicators oplichten. signaalindicators • Voor de beste prestaties plaatst u de Range Extender tussen uw router en het draadloos apparaat. €¢ De 2, 4GHz & 5GHz signaalindicators geven de verbindingsprestaties aan van de Range Extender naar de router. €¢ Als de router geen 5GHz-signaal ondersteunt of een zwak 5GHz-signaal heeft, lichten alleen de 2, 4GHz-signaalindicators op. €¢ Als er geen 2, 4GHz-signaalindicator oplicht, zoekt u het netwerk opnieuw in Optie A of controleert u in Optie B of uw router WPS ondersteunt. oPMERKING: de 2 , 4GHz- en 5GHz-signaalindicators kunnen asymmetrisch oplichten. 52 Draadloze mediaweergave Nederlands De Range Extender (bereikuitbreiding) ondersteunt draadloze mediaweergave waarmee u uw netwerkmuziek kunt streamen en afspelen via de audiopoort. U kunt de app ASUS AiPlayer gebruiken om de muziekstreaming via de Range Extender (Bereikuitbreiding) te beheren vanaf uw mobiel apparaat. Zoek “RP-N53” of “AiPlayer” op Google Play of in de App Store en download de app naar uw mobiel apparaat. [. . . ] 55 Nederlands V3: Mijn routerbeveiliging is WEP en ik heb het verkeerde wachtwoord of de  verkeerde beveiligingssleutel ingevoerd op de extender. Nederlands •  Range Extender kan niet controleren of het WEP-wachtwoord juist is. Als een verkeerd wachtDe woord is ingevoerd, kan uw draadloos apparaat het juiste IP-adres niet verkrijgen van de Range Extender. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ASUS RP-N53

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ASUS RP-N53 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag