Gebruiksaanwijzing ASUS PCE-AC55BT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ASUS PCE-AC55BT. Wij hopen dat dit ASUS PCE-AC55BT handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ASUS PCE-AC55BT te teleladen.


ASUS PCE-AC55BT : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1872 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ASUS PCE-AC55BT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Plaats de draadloze USB-adapter in een vrije USB-sleuf. 2. Start de computer. 3. Nadat Windows opnieuw is opgestart, wordt nieuwe hardware gedetecteerd. [. . . ] Plaats de draadloze USB-adapter in een vrije USB-sleuf. 2. Start de computer. 3. Nadat Windows opnieuw is opgestart, wordt nieuwe hardware gedetecteerd. De stuurprogramma's voor de kaart worden automatisch geïnstalleerd. Stap 3a. (Verbinding maken met een netwerk met WPS-beveiliging) 1. Houd op de router de knop WPS gedurende twee seconden ingedrukt: 2. Open Wireless LAN Utility en klik op het tabblad WPS. 3. De draadloze adapter zoekt nu naar de beschikbare netwerken in de omgeving. 5. Selecteer het netwerk waarmee u verbinding wilt maken en klik op Add to Profile. Als de verbinding is gemaakt, wordt het pictogram van het configuratieprogramma blauw weergegeven. [. . . ] De draadloze adapter zoekt nu naar de beschikbare netwerken in de omgeving. 5. Selecteer het netwerk waarmee u verbinding wilt maken en klik op Add to Profile. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ASUS PCE-AC55BT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ASUS PCE-AC55BT zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag