Gebruiksaanwijzing ASUS CINE5

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ASUS CINE5. Wij hopen dat dit ASUS CINE5 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ASUS CINE5 te teleladen.


ASUS CINE5 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (92712 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ASUS CINE5

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Veiligheidsinformatie • • • • • • Voer zelf GEEN reparaties uit aan het product. Zorg dat u de wisselstroomadapter aansluit op een stroomingang met het juiste vermogen. controleer de label op de wisselstroomadapter op het juiste wisselstroomvermogen. [. . . ] Ingang luidsprekers zijkant Voorzien voor de aansluiting van de luidsprekers op de zijkant of achterkant van een audiobron. Ingang luidsprekers midden/subwoofer Voorzien voor de aansluiting van de luidsprekers midden/subwoofer van een audiobron. Sluit de wisselstroomadapter aan op de gelijkstroomingang op de achterkant van uw luidspreker. Indb 96 Voedings-LED • Zorg dat u de wisselstroomadapter aansluit op een stroomingang met het juiste vermogen. VOEDING 4 AAN UIT WAARSCHUWING: schakel uw luidspreker UIT voordat u deze aansluit op / loskoppelt van de audiobronnen. 1/12/10 7:00:05 PM Uw pc-luidspreker aansluiten op audiobronnen WAARSCHUWING: schakel uw luidspreker UIT voordat u deze aansluit op / loskoppelt van de audiobronnen. 3 Aansluiten op een desktopcomputer Sluit uw pc-luidspreker aan op een desktopcomputer met een 5. 1-kanaals audiokabel om uw luidspreker aan te sluiten op de audio-aansluitingen op het achterpaneel van uw desktopcomputer. Uitgang luidsprekers voor Uitgang luidsprekers opzij of achter Midden/subwooferaansluiting Groen Grijs Oranje Groen Grijs Oranje BELANGRIJK: •  uitgang voor de luidsprekers opzij en achter (zwart of grijs) verschillen De afhankelijk van het ontwerp van het moederbord/de geluidskaart. €  te controleren of de luidspreker goed is aangesloten, moet Om u een luidsprekertest uitvoeren in de 5. OPMERKING: wij raden u aan het volume van uw audiobron aan te passen naar 90%. Indb 97 1/12/10 7:00:06 PM Nederlands Aansluiten op een laptop of een draagbare MP3-speler Sluit uw pc-luidspreker aan op een laptop of draagbare MP3-speler met alleen een stereo-audio-uitgang. Uw luidspreker aansluiten op een laptop of een draagbare MP3speler: 1. 1-kanaals audiokabel om uw luidspreker aan te sluiten op de hoofdtelefoonaansluiting op uw laptop of draagbare MP3-speler. [. . . ] De zijmuren die met dezelfde materialen zijn bedekt, verbeteren de zuiverheid van het geluid. luidspreker 4 • • Zijmuur Luidspreker Zijmuur Zijmuur Zijmuur Book Cine5. Indb 100 Nederlands 100 Vierkante kamer Rechthoekige kamer Luisterpositie Een goede luisterpositie verbetert ook uw luisterervaring. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ASUS CINE5

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ASUS CINE5 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag