Gebruiksaanwijzing ASCOM CAMERABEWAKING BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ASCOM CAMERABEWAKING. Wij hopen dat dit ASCOM CAMERABEWAKING handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ASCOM CAMERABEWAKING te teleladen.


ASCOM CAMERABEWAKING BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (623 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ASCOM CAMERABEWAKINGBROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [] CAMERABEWAKING INTEGRAAL OVERZICHT DOOR CONTINU TOEZICHT 2 CAMERABEWAKING INTEGRAAL OVERZICHT DOOR CONTINU TOEZICHT Veiligheid staat bij veel organisaties hoog op de agenda. U realiseert zich dat beveiliging een belangrijke voorwaarde is bij het realiseren van bedrijfsdoelstellingen en bijdraagt aan continuïteit en kwaliteit. [. . . ] Ascom volgt de jongste ontwikkelingen binnen de beveiligingssector op de voet en heeft als doel meerwaarde te creëren via een geïntegreerde oplossing. Van incident tot actie Toegangsactiviteiten of deuralarmen kunt u via het IP-netwerk laten vergezellen van cameraopnamen. Het toegangsbeheer- systeem schakelt automatisch de juiste (desgewenst op afstand bestuurbare) camera in en stuurt het signaal naar de juiste monitor. De beeldopname vindt plaats op de harddisk waardoor beelden snel opgezocht kunnen worden. In de zorgsector kan videoverificatie bij het binnengaan van de medicijnruimte, bovenop de toegangsverlening via een persoonlijke pas, extra veiligheid bieden. Camera's die slechts een beeldsignaal doorsturen indien beweging wordt gedetecteerd vergen minder personele capaciteit en vergroten de veiligheid. Ook binnen industriële bedrijven vormt camerabewaking een uitkomst. Gebeurtenissen die beeldopnamen kunnen activeren zijn bijvoorbeeld een persoonsalarm (gerelateerd aan de afgegeven locatie), een procesalarm of een calamiteit zoals brand. Versterkende eenheid Kortom, de camerabewakingssystemen van Ascom vormen een versterkende eenheid met overige systemen. Een incident, gesignaleerd door een systeem, vormt de leidraad voor een afgebakende stroom video-informatie. Middels een complete productenreeks, variërend van camera's, recorders, software, monitoren, bedienpanelen en toepassingen voor transmissie en distributie, realiseren we een voor uw organisatie ideale oplossing voor veiligheid. 4 CAMERABEWAKING [ www. ascom. nl ] Ascom Ascom is een Zwitserse producent en leverancier van maatwerk oplossingen gericht op bedrijfskritieke communicatie. Dit vertaalt zich in het ontwikkelen van producten en oplossingen die optimaal voldoen aan uw tijdkritische behoeften en die onder de zwaarste omstandigheden snel en betrouwbaar functioneren. De door Ascom uitgebrachte aandelen (ASCN) zijn genoteerd op de SWX Swiss Exchange in Zurich. Wireless Solutions Ascom's divisie Wireless Solutions is een Europese, toonaangevende leverancier van maatwerkoplossingen voor beveiligd spraak- en dataverkeer, alarmmanagement en persoonsbeveiliging. [. . . ] Meer informatie Als u meer wilt weten over de producten, systemen en diensten, neem dan contact met ons op via telefoonnummer (030) 240 91 00. Ascom (Nederland) B. V. Postbus 40242, 3504 AA Utrecht T (030) 240 91 00 | F (030) 241 19 46 www. ascom. nl | info@ascom. nl [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ASCOM CAMERABEWAKING

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ASCOM CAMERABEWAKING zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag