Gebruiksaanwijzing ARCHOS CORE 101 3G

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ARCHOS CORE 101 3G. Wij hopen dat dit ARCHOS CORE 101 3G handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ARCHOS CORE 101 3G te teleladen.


ARCHOS CORE 101 3G : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (724 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ARCHOS CORE 101 3G

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als u nog vragen heeft over het gebruik van het apparaat, ga dan naar: twitter. [. . . ] OPMERKING: U kunt bepaalde stappen overslaan en deze later uitvoeren via de app Settings [Instellingen]. Items in een beginscherm verplaatsen: Houd uw vinger op het item totdat de rasterlijnen voor plaatsing worden weergegeven. Items in een beginscherm verwijderen: Houd uw vinger op het item en schuif het naar de bovenkant van het scherm. Laat het item los boven het pictogram "Remove" [Verwijderen]. De installatie van items ongedaan maken: In het Alle apps-scherm houdt u het item vast en schuift u uw vinger naar de bovenkant van het scherm. Applicatiemappen maken: Laat het pictogram van een app boven een andere app op het beginscherm vallen. Achtergrond wijzigen: Houd uw vinger op een lege plek op het beginscherm. Geprogrammeerd in- en uitschakelen: U kunt de tijden voor het in- en uitschakelen van het apparaat vooraf programmeren. [. . . ] Wanneer u geen toegang krijgt tot de instellingen, lees dan de FAQ's over het herstellen van de fabrieksinstellingen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ARCHOS CORE 101 3G

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ARCHOS CORE 101 3G zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag