Gebruiksaanwijzing ARCHOS 70D TITANIUM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ARCHOS 70D TITANIUM. Wij hopen dat dit ARCHOS 70D TITANIUM handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ARCHOS 70D TITANIUM te teleladen.


ARCHOS 70D TITANIUM : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6928 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ARCHOS 70D TITANIUM

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ES TM 2 Aplicaciones Android 3 Acceso directo permanente a aplicaciones AndroidTM 4 "Volver" 5 "Inicio" 6 "Aplicaciones recientes" 7 "Todas las aplicaciones" > Toque este icono para mostrar todas las aplicaciones y widgets instalados en el ARCHOS. 84 TM TM NL Raadpleeg voor meer informatie de veelgestelde vragen (FAQ’s) op www. [. . . ] Indd 76 19/12/2014 16:39:56 Privé-netwerken worden weergegeven met een slotje en vragen u om uw wachtwoord in te voeren. NL TIPS: Bij het invoeren van een WiFi-wachtwoord, raden wij u aan «Wachtwoord weergeven» te selecteren, zodat u de tekens kunt zien die u aan het typen bent. Neem voor het juiste WiFiwachtwoord (of instellingen) voor het netwerk contact op met de WiFi-netwerkprovider. Als uw WiFi is ingeschakeld en u zich binnen het bereik van een netwerk bevindt waarmee u al eerder verbinding hebt gemaakt, zal ARCHOS automatisch proberen er opnieuw verbinding mee te maken. Indd 78 19/12/2014 16:39:56 TM 1 Google Search > Tik voor zoeken op tekst of zoeken met stem . TM TM 2 Android -apps NL 3 Snelkoppelingen van permanente Android -apps 4 Recente apps 5 Startpagina 6 Terug 7 "Knop Alle Apps" 8 Statusbalk > Tik op dit pictogram om alle applicaties en widgets weer te geven die op uw ARCHOS zijn geïnstalleerd. Indd 80 19/12/2014 16:39:56 Recente apps Hiermee opent u een lijst van miniatuurafbeeldingen van apps waarmee u onlangs hebt gewerkt: NL Aanraken: een app openen. Indd 81 19/12/2014 16:39:56 Vertrouwd raken met AndroidTM Het uitgebreide startscherm: Navigeren tussen de verschillende startschermpanelen door er van links en rechts overheen te vegen. Het verplaatsen van een item op het startscherm: Tik en houd uw vinger op zijn plaats tot de positioneringsrasterlijnen verschijnen, dan schuift u deze naar de gewenste locatie en laat uw vinger vervolgens weer los. Het verwijderen van een item op het startscherm: Tik en houd uw vinger op het item en schuif dit vervolgens naar de bovenkant van het scherm en zet het op het pictogram "Verwijderen". Verwijderen van een item: Tik in de schermen Alle apps op het item en houd uw vinger daar, schuif vervolgens uw vinger in de richting van de bovenkant van het scherm en plaats het item op de prullenbak "Verwijderen". Indd 82 19/12/2014 16:39:56 Het aanmaken van applicatiemappen: Plaats op een startscherm het ene app-pictogram op het andere, en de twee pictogrammen worden gecombineerd. [. . . ] Druk voor de hardware-reset op de knop ‘in het gaatje’ met behulp van een scherp voorwerp zoals een tandenstoker. Als uw WiFi-ontvangst te laag is: Zorg ervoor dat u zich niet ver van de WiFi-hotspot bevindt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ARCHOS 70D TITANIUM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ARCHOS 70D TITANIUM zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag