Gebruiksaanwijzing ARCHOS 60 PLATINUM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ARCHOS 60 PLATINUM. Wij hopen dat dit ARCHOS 60 PLATINUM handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ARCHOS 60 PLATINUM te teleladen.


ARCHOS 60 PLATINUM : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1867 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ARCHOS 60 PLATINUM

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Leiste erneut berühren, um die Schnelleinstellungen anzuzeigen. [. . . ] 31 Uitpakken y Warrant Garantie, wettelijke mededelingen en veiligheidsvoorschriftem ARCHOS 60 Platinum Gebruikershandleiding Oplader/adapter Oplaadkabel 32 Beschrijving van het apparaat Micro-USB-poort Licht sensor Aansluiting voor headset Luidspreker Camera aan de voorkant Volume Camera Flash AAN/UIT Luidspreker 33 Montage Na het uitpakken van de mobiele telefoon: 1. 34 Aan de slag De batterijen laden Inschakelen Sluit de oplaadkabel aan op de Micro-SB-poort en sluit de kabel aan op de oplader. Voordat u het apparaat gaat gebruiken, moet u eerst de batterij helemaal opladen. Privénetwerken worden weergegeven met een slot-pictogram en vereisen de invoer van een wachtwoord. WiFi-verbinding 35 Probleemoplossing -- Mijn telefoon doet niets meer: Houd de AAN/UIT-knop langer dan 10 seconden ingedrukt of verwijder de accu en zet hem terug op zijn plaats. -- Mijn toestel ontmoetingen disfuncties: ga naar Instellingen> Over de telefoon> Controleren op update systeem om te controleren op updates. [. . . ] In Backup & Recovery, selecteert u Hoe mijn ARCHOS opnieuw te initialiseren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ARCHOS 60 PLATINUM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ARCHOS 60 PLATINUM zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag