Gebruiksaanwijzing ARCHOS 55 DIAMOND SELFIE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ARCHOS 55 DIAMOND SELFIE. Wij hopen dat dit ARCHOS 55 DIAMOND SELFIE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ARCHOS 55 DIAMOND SELFIE te teleladen.


ARCHOS 55 DIAMOND SELFIE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1685 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ARCHOS 55 DIAMOND SELFIE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Leiste erneut berühren, um die stellungen>Sicherheit>Fingerabdruckverwaltung). [. . . ] 4G 4G Micro-SD-kaart 1 2 2 Micro-SIM Nano-SIM O Micro SD 2 1 SIM 2 SIM 1 OR Micro SD Kijk tijdens het plaatsen van een SIM-kaart of micro-SD-kaart goed naar de afbeelding. privé-netwerken worden Inschakelen weergegeven met een slot-pictogram en vereisen 1. Raak de balk nogmaals aan om de 35 Probleemoplossing -- Mijn SIM-kaart wordt niet gedetecteerd: controleer of u een geldige SIM-kaart heeft. Neem contact op met uw provider voor de vervanging van een defecte kaart. -- Mijn apparaat is vastgelopen: houd de AAN/UIT-knop langer dan 10 seconden ingedrukt. -- Mijn toestel ontmoetingen disfuncties: ga naar Instellingen> Over de telefoon> Controleren op update systeem om te controleren op updates. als uw apparaat up-to-date , proberen om het apparaat te resetten via Instellingen> Terugzetten op fabrieksinstellingen> Backup and Restore. -- Als de WiFi-ontvangst zwak is, controleer dan of u niet te ver weg bent van de WiFi-hotspot. [. . . ] 4G 4G Micro SD karta slot 1 slot 2 slot 2 Micro-SIM Nano-SIM O Micro SD Při vkládání SIM karty nebo Micro SD karty se řiďte obrázkem, jinak by mohlo dojít k poškození slotu či karty. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ARCHOS 55 DIAMOND SELFIE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ARCHOS 55 DIAMOND SELFIE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag