Gebruiksaanwijzing ARCHOS 50F HELIUM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ARCHOS 50F HELIUM. Wij hopen dat dit ARCHOS 50F HELIUM handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ARCHOS 50F HELIUM te teleladen.


ARCHOS 50F HELIUM : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3392 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ARCHOS 50F HELIUM

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als u nog vragen heeft over het gebruik van het apparaat, ga dan naar: twitter. [. . . ] Sluit de oplaadkabel aan op de Micro-SB-poort en sluit de adapter aan op het stopcontact. Wij raden u aan om een Microsoft-account toe te voegen of aan te maken zodat u apps kunt downloaden en van diverse andere opties gebruik kunt maken. 35 NL Probleemoplossing -- Mijn tablet doet niets meer: Houd de AAN/UIT-knop langer dan 10 seconden ingedrukt of druk op de reset-knop en laad het apparaat gedurende minimaal 2 uur op. -- Mijn tablet werkt niet goed: ga naar Settings > Update & Security [Instellingen > Bijwerken en beveiliging] om te controleren op updates. als uw apparaat up-to-date is , probeer het dan te resetten via Settings > Recovery [Instellingen > Bijwerken en beveiliging]. Wij raden u aan om vóór het resetten uw bestanden op te slaan. [. . . ] Om bestanden over te zetten van en naar uw Windows-tablet moet u een USB-station aansluiten op het apparaat via een USB-hostkabel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ARCHOS 50F HELIUM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ARCHOS 50F HELIUM zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag