Gebruiksaanwijzing ARCHOS 50 DIAMOND S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ARCHOS 50 DIAMOND S. Wij hopen dat dit ARCHOS 50 DIAMOND S handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ARCHOS 50 DIAMOND S te teleladen.


ARCHOS 50 DIAMOND S : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (8413 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ARCHOS 50 DIAMOND S

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De meegeleverde onderdelen zijn uitsluitend bestemd voor uw apparaat en zijn mogelijk niet compatibel met andere apparaten. Niet goedgekeurde accessoires kunnen tot storingen van het apparaat leiden. Home/Recente apps/Google Now: kort indrukken om terug te keren naar het beginscherm. [. . . ] Om de duur in te stellen, gaat u naar Settings > Display > Sleep [Instellingen > Display > Stand-by]. Indd 89 26/01/2015 12:11:08 4G- & WiFi-verbinding 4G- & 3G-verbinding Via uw SIM-kaart kunt u automatisch verbinding maken met het internet. De ARCHOS heeft alleen signaal in een gebied met dekking door uw 4G- of 3G-netwerkaanbieder. Wanneer u bent verbonden met het 4G-netwerk wordt het 4G-pictogram weergegeven in de statusbalk. Houd uw vingers op de pictogrammen voor de tijd en de batterij om de statusbalk weer te geven. Indd 90 26/01/2015 12:11:08 WiFi-verbindung WAARSCHUWING: Zorg ervoor dat u zich in een WiFi-zone bevindt. U kunt snel toegang tot de WiFi-instellingen krijgen vanaf de statusbalk. Houd uw vingers op de pictogrammen voor de tijd en de batterij om de statusbalk weer te geven. Als WiFi uit is bij Wireless & Networks [Draadloos en netwerken] schuif dan de WiFi-knop naar “ON’ [Aan]. Privé-netwerken worden weergegeven met een slotje en vragen u om uw wachtwoord in te voeren. Nadat u een account heeft aangemaakt, heeft u toegang tot Play Store, Gmail, Hangouts, Maps en diverse andere apps. Gegevens synchroniseren 92 Gegevens die u wilt opslaan, moet u eerst synchroniseren. De lijst met informatie die kan worden gesynchroniseerd, wordt weergegeven. Wanneer uw Google account wordt toegevoegd aan een nieuw apparaat, worden alle opgeslagen gegevens verzameld. Indd 92 26/01/2015 12:11:09 Contacten opslaan Uw contacten zijn altijd beschikbaar op internet en kunnen worden gesynchroniseerd met alle Android-telefoons die via hetzelfde Googleaccount zijn geconfigureerd. Na het importeren van de contacten in de Google account gaat u naar “Settings” > “Accounts” > “Google” [Instellingen > Accounts > Google]. Indd 93 26/01/2015 12:11:09 Vertrouwd raken met AndroidTM Het uitgebreide startscherm: Je hebt een startscherm standaard. Selecteer een andere app icoon en schuif het recht om een derde startscherm creëren. [. . . ] Mijn telefoon kan geen verbinding maken met een netwerk of “Geen service” wordt weergegeven Probeer op een andere locatie verbinding te maken. Ik kan geen uitgaande gesprekken voeren Controleer of uw telefoon is verbonden met een netwerk en of het netwerk overbelast of niet beschikbaar is. Ik kan geen inkomende gesprekken ontvangen Controleer of uw telefoon is ingeschakeld en is verbonden met een netwerk (controleer of het netwerk overbelast of niet beschikbaar is). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ARCHOS 50 DIAMOND S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ARCHOS 50 DIAMOND S zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag