Gebruiksaanwijzing ARCAM RDAC QUICKSTART GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ARCAM RDAC. Wij hopen dat dit ARCAM RDAC handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ARCAM RDAC te teleladen.


ARCAM RDAC QUICKSTART GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2105 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ARCAM RDAC QUICK START GUIDE (1090 ko)
   ARCAM RDAC QUICK START GUIDE (1090 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ARCAM RDACQUICKSTART GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] En hartelijk dank voor uw aankoop van de Arcam rDAC Digitaal naar Analoog omzetter. [. . . ] (voor de Arcam USB draadloze audio-zender, druk geassocieerde Druk en houd de knop ingedrukt de rDAC `wireless' 3zal zoeken naar een compatibele totdat het audio-zender (bijv. Druk in draadloze modus tweemaal op de bronselectietoets om van draadloze bron te wisselen. Deze garantie verleent u het recht op kosteloze reparatie van een defect product, gedurende één jaar vanaf de aankoopdatum, vooropgesteld dat het aangeschaft was bij een geautoriseerde Arcam dealer. De fabrikant kan niet aansprakelijk worden gesteld voor defecten als gevolg van ongelukken, misbruik, verkeerd gebruik, slijtage, nalatigheid of ongeautoriseerde modificatie en/of reparatie, noch voor verliezen of beschadiging tijdens transport naar of vanaf de persoon die een garantieclaim heeft ingediend. De klant moet na één jaar zelf betalen voor beide onderdelen en arbeid. Deze apparatuur dient verpakt in de originele verpakking terug ingeleverd te worden bij de dealer waar het was aangeschaft of anders direct bij de Arcam distributeur in het land waarin het product was aangeschaft. Het dient voorbetaald te worden verzonden via een deugdelijke koerier ­ niet per post. De dealer of distributeur is niet verantwoordelijk voor het apparaat tijdens transport, daarom is de klant geadviseerd het apparaat te verzekeren tegen verlies of beschadiging tijdens transport. [. . . ] Om uw product weg te doen, gebruik gelieve uw lokale terugkeer en inzamelingssystemen of neem contact op met de detailhandelaar waar het product werd gekocht. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ARCAM RDAC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ARCAM RDAC zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag