Gebruiksaanwijzing APPLE POWERBOOK G4 17 INCH FOOT REPLACEMENT INSTRUCTIONS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing APPLE POWERBOOK G4 17 INCH. Wij hopen dat dit APPLE POWERBOOK G4 17 INCH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing APPLE POWERBOOK G4 17 INCH te teleladen.


APPLE POWERBOOK G4 17 INCH FOOT REPLACEMENT INSTRUCTIONS: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (210 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   APPLE POWERBOOK G4 17 INCH GETTING STARTED (7366 ko)
   APPLE POWERBOOK G4 17 INCH MEMORY REPLACEMENT INSTRUCTIONS (704 ko)
   APPLE POWERBOOK G4 17 INCH GETTING STARTED (2470 ko)
   APPLE POWERBOOK G4 17 INCH GETTING STARTED 2003 (7175 ko)
   APPLE POWERBOOK G4 17 INCH FOOT REPLACEMENT INSTRUCTIONS (84 ko)
   APPLE POWERBOOK G4 17 INCH MEMORY CARD REPLACEMENT INSTRUCTIONS (179 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding APPLE POWERBOOK G4 17 INCHFOOT REPLACEMENT INSTRUCTIONS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ands Nederl Instructies voor vervanging Dopje AppleCare Hier volgen instructies voor de vervanging van een of meerdere rubberen dopjes aan de onderzijde van een 17-inch PowerBook G4. Gereedschap Voor deze procedure hebt u het volgende gereedschap nodig : · Set met dopjes · Pincet of punttangetje · Zachte doek Voorbereiding Bekijk voordat u begint de onderzijde van de behuizing van de computer en vergelijk die met de afbeeldingen in deze tabel. Controleer of de plug nog intact is en geen resten van het oude dopje bevat. [. . . ] Voor meer informatie neemt u contact op met de fabrikant van de lijm : Elmer's Products, Inc. Plaats de computer ondersteboven op een schone, pluisvrije doek of een ander niet-schurend oppervlak. Als er nog een deel van het oude rubberen dopje is achtergebleven, verwijdert u dit zodat alleen de harde kunststof plug zichtbaar is (zoals hieronder is afgebeeld). Belangrijk : De ring aan de binnenzijde van de plug bevat gaatjes. Als u het dopje plaatst, moet u er goed op letten dat de uitstekende delen van het gewelfde deel van het dopje in de gaatjes in de ring in de plug vallen. Dit zorgt ervoor dat het dopje recht zit. 2 PowerBook G4 (17-inch) - Foot N073-0834 Rev. Voordat u de tube opent, leest u de veiligheidsinstructies onder aan dit document. Belangrijk : De lijmtube die bij deze set wordt geleverd, is verzegeld. Om de verzegeling te verbreken, houdt u de tube rechtop en een stukje van u af. Plaats het nieuwe dopje met een pincet of punttangetje voorzichtig precies in de plug en zorg er daarbij voor dat de uitstekende delen in de gaatjes in de plug vallen. Druk met de pincet of het punttangetje ­ dus niet met uw vinger ­ voorzichtig op het dopje en houd het gedurende 30 seconden op zijn plaats. 7. Laat de lijm ten minste 15 minuten drogen voordat u de computer weer omdraait. Breng de tube lijm naar een inzamelingspunt voor klein chemisch afval. [. . . ] Indien u lijm morst op uw kleding, spoelt u het kledingstuk uit met koud water. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN. © 2003 Apple Computer, Inc. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING APPLE POWERBOOK G4 17 INCH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding APPLE POWERBOOK G4 17 INCH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag