Gebruiksaanwijzing APPLE IMAC FLAT PANEL AIRPORT CARD REPLACEMENT INSTRUCTIONS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing APPLE IMAC FLAT PANEL. Wij hopen dat dit APPLE IMAC FLAT PANEL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing APPLE IMAC FLAT PANEL te teleladen.


APPLE IMAC FLAT PANEL AIRPORT CARD REPLACEMENT INSTRUCTIONS: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (435 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   APPLE IMAC FLAT PANEL MEMORY REPLACEMENT INSTRUCTIONS (438 ko)
   APPLE IMAC FLAT PANEL AIRPORT CARD INSTALLATION INSTRUCTIONS (178 ko)
   APPLE IMAC FLAT PANEL MEMORY SO-DIMM INSTALLATION INSTRUCTIONS (183 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding APPLE IMAC FLAT PANELAIRPORT CARD REPLACEMENT INSTRUCTIONS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ands Nederl Installatie-instructies AirPort-kaart AppleCare Volg de instructies in dit document nauwgezet. Als u dit niet doet, kan de apparatuur beschadigd raken en de garantie komen te vervallen. [. . . ] (Afbeelding 2) Afbeelding 2 Belangrijk : Om elektrostatische ontlading te voorkomen, dient u uzelf altijd te aarden door metaal aan te raken voordat u onderdelen in de computer aanraakt of installeert. Om te voorkomen dat er zich statische elektriciteit in uw lichaam opbouwt, kunt u beter niet rondlopen totdat u klaar bent met de installatie en de computer hebt gesloten. (Afbeelding 3) Afbeelding 3 2 iMac (Flat Panel) - AirPort Card 5. Attentie : Raak de schroeven in de behuizing van de systeemvoet niet aan. (Afbeelding 4) Als u deze schroeven losdraait, kan de computer oververhit raken en kunnen interne onderdelen worden beschadigd. Afbeelding 4 6. Haal de stekker uit het stopcontact. iMac (Flat Panel) - AirPort Card 3 De AirPort-kaart installeren Opmerking : Als u een defecte AirPort-kaart vervangt, dient u eerst de defecte kaart te verwijderen voordat u een nieuwe kaart installeert. (Afbeelding 6) Afbeelding 6 4 iMac (Flat Panel) - AirPort Card De computer sluiten 1. Plaats de onderkant van de systeemvoet terug en draai de vier schroeven aan. Attentie : Zet de computer pas aan als alle interne en externe onderdelen zich op de juiste positie bevinden en de computer is gesloten. Werken met een computer die open is of waarvan onderdelen ontbreken, kan schade aan de computer of letsel veroorzaken. Apple Computer, Inc. [. . . ] 1 Infinite Loop Cupertino, CA 95014-2084 USA + 1 408 996 1010 http://www. apple. com Apple, het Apple logo, Mac, Macintosh en het Mac-logo zijn handelsmerken van Apple Computer, Inc. , die zijn gedeponeerd in de Verenigde Staten en andere landen. iMac is een handelsmerk van Apple Computer, Inc. iMac (Flat Panel) - AirPort Card 5 [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING APPLE IMAC FLAT PANEL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding APPLE IMAC FLAT PANEL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag