Gebruiksaanwijzing APPLE COMPRESSOR 4

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing APPLE COMPRESSOR 4. Wij hopen dat dit APPLE COMPRESSOR 4 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing APPLE COMPRESSOR 4 te teleladen.


APPLE COMPRESSOR 4 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6736 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   APPLE COMPRESSOR 4 (6673 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding APPLE COMPRESSOR 4

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voreinstellung duplizieren 1 Wählen Sie die Voreinstellung, die Sie duplizieren wollen, im Bereich „Voreinstellungen“ aus. [. . . ] 2 Verwenden Sie das Einblendmenü „Bildgröße“ im Bereich „Geometrie“ des Fensters „Informationen“, um die entsprechende Ausgabegröße für die Bildsequenz festzulegen (720x480, 1920x1080 usw. Die Datenrate, die Sie hier auswählen, sollte für Ihr Ausgabemedium geeignet sein. Die im Lieferumfang des Programms „Compressor“ enthaltene Reverse Telecine-Funktion erkennt automatisch unterbrochene Kadenzen und passt die Verarbeitung ggf. € Bewegen Sie die Abspielposition an die Stelle, an der die Umcodierung beginnen soll. [. . . ] Wählen Sie die Standbilddatei aus, die dem Marker zugewiesen werden soll. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING APPLE COMPRESSOR 4

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding APPLE COMPRESSOR 4 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag