Gebruiksaanwijzing ALCATEL VOICE BOX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ALCATEL VOICE BOX. Wij hopen dat dit ALCATEL VOICE BOX handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ALCATEL VOICE BOX te teleladen.


ALCATEL VOICE BOX : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (953 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ALCATEL VOICE BOX

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] - Druk en houd - Ga naar de registratiemodus van uw draadloze DECT telefoon bais. (Voor ALCATEL telefoons, druk en houd de "PAGE" toets 5 seconden ingedrukt op de draadloze telefoon basis of raadpleeg uw draadloze DECT telefoon handleiding) - Nadat de registratie is gelukt, is een bevestigende toon hoorbaar en de blauwe LED knippert constant. [. . . ] Om de cellulaire oproep in de wachtstand te zetten en de vaste lijnoproep te beantwoorden, druk op de VOICE BOX. Om de vaste lijnoproep te beindigen en terug te keren naar de cellulaire oproep, druk nog een keer again. Opmerkingen: Tijdens een oproep op een mobiele foon, kunt u de oproep schakelen naar uw VOICE BOX om te communiceren in handenvrije modus. Volg uw mobiele foon instructies op om de oproep naar de VOICE BOX te kunnen schakelen. F) 3- wegen bespreking: - Tijdens een externe oproep, of op een vaste lijn of cellulaire telefoon, druk en houd de ingedrukt op VOICE BOX om een 3-wegen bespreking oproep in te stellen met een andere bellende partij in de wachtstand. - Een 3-wegen bespreking oproep beeindigen, druk om de cellulaire oproep af te sluiten en/of druk om de vaste lijnoproep af te sluiten. 2V/450mAh) volgens de tekens die aangegeven staan in het batterijvakje. Aan-/uitschakelaar - Verbind de USB kabel met uw computer om op te laden (blauwe LED continu aan) Voordat u begint met het gebruik van uw voicebox, moeten de batterijen continu 8 uur worden opgeladen (violet LED altijd aan). Opmerkingen: Als de batterij bijna leeg is, knippert de rode LED snel. Gebruik GEEN niet-oplaadbare of verkeerd type batterijen-deze kunnen exploderen en schade veroorzaken. Bel volume OMHOOG/ Luidspreker volume omhoog (DECT draadloze telefoongesprek modus) Bel volume OMLAAG/Luidspreker volume omlaag (DECT draadloze telefoongesprek modus) AAN of uit haak (DECT draadloze telefoon) Cellulaire oproep beantwoorden/beeindigen Microfoon DESCRIO DAS TECLAS: 1. - Let op dat de VOICE BOX is verbonden met de cellulaire foon of met andere Bluetooth ingeschakelde muziek afspeel toestellen zoals MP3 spelers, tablets. [. . . ] Uw VOICE BOX moet in een droge plaats gezet worden, uit de buurt van hete, vochtige plaatsen en weg van direct zonlicht. Om radiosignaal storing te vermijden, zet de telefoon minstens 1 meter uit de buurt van andere elektrische apparaten of andere telefoons. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ALCATEL VOICE BOX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ALCATEL VOICE BOX zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag