Gebruiksaanwijzing ALCATEL ONE TOUCH IDOL ULTRA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ALCATEL ONE TOUCH IDOL ULTRA. Wij hopen dat dit ALCATEL ONE TOUCH IDOL ULTRA handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ALCATEL ONE TOUCH IDOL ULTRA te teleladen.


ALCATEL ONE TOUCH IDOL ULTRA : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2182 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ALCATEL ONE TOUCH IDOL ULTRA (1927 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ALCATEL ONE TOUCH IDOL ULTRA

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Drü cken Sie im Menü zur Systemwiederherstellung die Lautstä rke-Taste, um die Option Auf Werkszustand zurü auszuwä ck hlen. [. . . ] 7 Lautstä einstellen rke Lautstä rke-Taste verwenden Drü cken Sie die Lautstä rke-Taste, um die Lautstä anzupassen. Legen Sie die Anzahl an SMS fest, die in einer Konversation gespeichert werden. Legen Sie die Anzahl an MMS fest, die in einer Konversation gespeichert werden. ς Nachrichtenaktionen Zeigen Sie die Aktionen fü die E-Mails an r oder blenden sie aus. ς Befolgen Sie auf dem erscheinenden Bildschirm die Anweisungen des Dienstanbieters fü Internettelefonie, um die Einstellungen fü das r r Konto festzulegen. Berü hren Sie die Routen, um die entsprechenden detaillierten Wegbeschreibungen anzuzeigen. [. . . ] Ge  Erweiterte Einstellungen Rufen Sie die erweiterten Einstellungen fü die Android-Tastatur auf, z. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ALCATEL ONE TOUCH IDOL ULTRA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ALCATEL ONE TOUCH IDOL ULTRA zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag