Gebruiksaanwijzing ALCATEL IDOL X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ALCATEL IDOL X. Wij hopen dat dit ALCATEL IDOL X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ALCATEL IDOL X te teleladen.


ALCATEL IDOL X : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (16606 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ALCATEL IDOL X (12319 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ALCATEL IDOL X

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Telefonbildschirm entsperren Drücken Sie die Ein/Aus-/Beenden-Taste, um das Display zu aktivieren, zeichnen Sie das festgelegte Entsperrungsmuster oder geben die PIN, das Passwort usw. [. . . ] € Berühren Sie Beenden, um die Telefonkonferenz zu beenden und die Verbindung zu allen Anrufern zu trennen. € Berühren Sie WLAN-Hotspot einrichten, um die Netzwerk-SSID zu ändern oder die Netzwerksicherheitseinstellungen festzulegen. Berühren Sie die Anwendung, die deinstalliert werden soll, um den Infobildschirm zu öffnen. Berühren Sie die Anwendung, die für eine Rückerstattung deinstalliert werden soll. Berühren Sie die Menütaste und Aktualisieren, um die Liste zu aktualisieren. Berühren Sie die Routen, um die entsprechenden detaillierten Wegbeschreibungen anzuzeigen. [. . . ] Hardware-Overlays deaktivieren Aktivieren Sie das Kontrollkästchen, um die GPU immer für die Bildschirmzusammensetzung zu verwenden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ALCATEL IDOL X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ALCATEL IDOL X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag