Gebruiksaanwijzing ALCATEL F 390

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ALCATEL F 390. Wij hopen dat dit ALCATEL F 390 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ALCATEL F 390 te teleladen.


ALCATEL F 390 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (474 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ALCATEL F 390

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Druk en houd op de bellende handset om het conferentiegesprek te bewerkstelligen. BOEK te selecteren / / / selecteer TOEVOEGEN / voer naam of contact in / / voer number of contact in / / Melodie selec. [. . . ] Uw telefoon moet in een droge plaats gezet worden, uit de buurt van hete, vochtige plaatsen en weg van direct zonlicht. Om radiosignaal storing te vermijden, zet de telefoon minstens 1 meter uit de buurt van andere elektrische apparaten of andere telefoons. dUTCH VOORBEREIDING VOOR EERSTE GEBRUIK Uw telefoon verbinden: - Stekkers aansluiten in overeenstemmende contacten in het basisstation. Steek de telefoonlijn in het stopcontact van de telefoon en steek de netstekker in een elektrisch stopcontact. - Batterijen plaatsen in handset Laad batterijen continu 15 uur op voordat u uw telefoon gaat gebruiken. Gebruik alleen de bijgeleverde stekker adapter met het apparaat en de oplaadbare batterijen met uw telefoon. / / MILIEU Dit symbool betekent dat uw niet-operatieve elektronisch apparatuur gescheiden moet worden verzameld en niet samen met het huishoudelijk afval. De Europese unie heeft een speciale verzamel en hercycling systeem voor welke producenten verantwoordelijk zijn. handset en basisstation toetsen OK/Menu toets Terug/Mute/Intercom toets Navigatie toets Ophangen/Exit toets Terugbellen (Flash) - toets Voor toegang tot operator diensten* Telef. Boek Luidspreker toets Ster toets - Om het toetsenbord te openen/vergrendelen; wisselen tussen de externe en interne oproepen. *Onderhevig aan aanmelding en beschikbaarheid van de service van de vaste lijn operator. KONFORMITEIT Het gedrukte logo op de producten geeft de conformiteit aan met alle essentiele vereisten en alle toepasbare richtlijnen. [. . . ] / / of De telefoon gebruiken Een oproep ontvangen en beeindigen of Een oproep plaatsen voor of na kiezen van uw nummer - Van de nummerherhaling lijst: / of / . Opmerking: U moet zich aanmelden bij de bellijn identificatie service om het nummer of de naam in de oproep log te kunnen zien. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ALCATEL F 390

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ALCATEL F 390 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag