Gebruiksaanwijzing AIPTEK POCKET CINEMA V10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AIPTEK POCKET CINEMA V10. Wij hopen dat dit AIPTEK POCKET CINEMA V10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AIPTEK POCKET CINEMA V10 te teleladen.


AIPTEK POCKET CINEMA V10 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2311 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AIPTEK POCKET CINEMA V10

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als het einde van de levensduur van het product is bereikt, moet u alle mogelijke componenten recyclen. batterijen en oplaadbare batterijen mogen niet bij het huishoudelijke afval worden gegooid. Alleen de Aan/uit-led brandt groen als de adapter is aangesloten in de stand-bystand of als de batterij volledig is opgeladen. [. . . ] Als geen geheugenkaart is geplaatst, toont het scherm alleen de status van de interne geheugenkaart. Gebruik de Links/rechts-toets om "Video" te kiezen en druk vervolgens op OK. Gebruik de Omhoog/omlaag-toets om de doelmap voor videobestanden te kiezen zodat u het eerste beeld van elke video kunt zien. Als u één videobestand kiest, druk dan op OK om het af te spelen. Gebruik de Links/rechts-toets om terug of vooruit te gaan naar een andere video. Druk op OK om de video te pauzeren en nogmaals op OK om het afspelen te hervatten. Het is normaal dat de projector warm wordt na langdurig gebruik vanwege de hoge prestaties die het moet leveren. Soms worden videobestanden in de formaten mp4, asf of avi niet afgespeeld door deze projector. Gebruik het bijgesloten programma ArcSoft Media Converter (AMC) om foto-, video- en muziekbestanden te converteren in formaten die optimaal zijn voor gebruik op de projector. Het wordt niet gegerandeerd dat alle video's door AMC worden geaccepteerd om te worden geconverteerd. WMV) Ondersteunde bestandsformaten voor exporteren - Mjpeg avi (aanbevolen) - Mpeg-4 asf Zie de "Help" onder Extra in het AMC-programma of ga naar de website van AcrSoft op www. Com voor meer informatie over de belangrijkste functie en het gebruik ervan. Gebruik de Links/rechts-toets om "Foto" te kiezen en druk vervolgens op OK. Gebruik de Omhoog/omlaag-toets om de doelmap of foto te kiezen en een voorbeeld te zien. Zodra een foto is geselecteerd, drukt u op OK om de foto op volledig formaat te zien. De afspeelvolgorde is volgens het eerste cijferteken: eerst 1, 10, 100, 101, 11, en dan pas 2, 20, 21, enzovoort. Houd de Menu-toets 2 seconden ingedrukt om de functiebalk onderin beeld te openen. Kies om mp3-bestanden in dezelfde map van de weergegeven foto af te spelen en kies om deze functie uit te schakelen. [. . . ] De projector wordt automatisch uitgeschakeld als 3 minuten lang geen activiteit wordt geregistreerd. De projector wordt automatisch uitgeschakeld als 5 minuten lang geen activiteit wordt geregistreerd. Sluit het ene eind van de meegeleverde usb-kabel aan op de usb-poort van de projector en het andere eind op een ingeschakeld pc. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AIPTEK POCKET CINEMA V10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AIPTEK POCKET CINEMA V10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag