Gebruiksaanwijzing AIPTEK MONET BT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AIPTEK MONET BT. Wij hopen dat dit AIPTEK MONET BT handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AIPTEK MONET BT te teleladen.


AIPTEK MONET BT : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (982 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AIPTEK MONET BT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wij hebben bij de ontwikkeling tijd noch inspanningen gespaard zodat u jarenlang probleemloos kunt genieten van uw digitale fotolijst Laat de digitale fotolijst niet vallen, prik er geen gaten in of demonteer het apparaat niet, anders vervalt de garantie. Vermijd elk contact met water en droog uw handen voordat u het apparaat gebruikt. Stel de fotolijst niet bloot aan hoge temperaturen of direct zonlicht. [. . . ] Daarna wordt een verzendscherm weergegeven waarop de foto die wordt verzonden, is aangegeven. 3) Nadat het verzenden is voltooid, wordt de foto weergegeven op het scherm van de fotolijst. bluetooth gebruiken om foto's te verzenden - van pc of laptop 1) Controleer of uw pc of laptop Bluetooth ondersteunt. (Hiervoor kan het nodig zijn de Bluetooth-software te installeren en uw Bluetooth-dongle aan te sluiten). 3) Selecteer een foto op uw pc of laptop en [sleep] de foto vervolgens naar het pictogram van de fotolijst in [My Bluetooth Center] (Mijn Bluetooth-centrum). 4) Nadat het verzenden is voltooid, wordt de foto weergegeven op het scherm van de fotolijst. Als de fotolijst niet wordt gevonden door uw Bluetooth-apparaat, moet u het volgende controleren: 1. Bevindt de fotolijst zich niet te ver van of is het niet geblokkeerd voor uw Bluetooth-apparaat? Als u een lijst wenst van de mobiele telefoons die werden getest voor en ondersteund worden door de digitale fotolijst, kunt u www. Met de cirkelknop en de ENTER-knop kunt u elke foto selecteren om de diavoorstelling te starten op het complete formaat van het display. Diavoorstelling inschakelen combineren met stemmingsmuziek Druk tijdens de diavoorstelling op de Enter-knop om de beeldbesturingsbalk in te schakelen zoals weergegeven in de onderstaande figuur. Druk terwijl de beeldbesturingsbalk wordt weergegeven op de cirkelknop (omhoog en omlaag) om naar de muziekbesturingsbalk te schakelen. U kunt op "ENTER" drukken op de muziekbesturingsbalk om muziek weer te geven terwijl de foto's worden getoond. Muziek inschakelen Selecteer Muziek terwijl het Functieselectiescherm wordt weergegeven. Het systeem zal de muziekbestanden in het huidige geheugenmedium zoeken en ze automatisch afspelen. Druk op de "ENTER"-knop om de parameters op te slaan of druk op knop "ESC" om het menu te sluiten (en de parameters niet op te slaan). [. . . ] Druk tijdens de automatische fotoweergave op de knop `ENTER' om de fototaakbalk weer te geven. Druk nogmaals op `ENTER' om de fotoweergave tijdens een bepaalde foto te stoppen. (Voor meer informatie, zie de beknopte handleiding en de e-handleiding op de cd-rom). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AIPTEK MONET BT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AIPTEK MONET BT zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag