Gebruiksaanwijzing AIPTEK HYPERPEN 12000U

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AIPTEK HYPERPEN 12000U. Wij hopen dat dit AIPTEK HYPERPEN 12000U handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AIPTEK HYPERPEN 12000U te teleladen.


AIPTEK HYPERPEN 12000U : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (419 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AIPTEK HYPERPEN 12000U

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Para ver más información de las aplicaciones, ir a la tabla. [. . . ] Om u Art Dabbler te gebruiken, moet u de cd-rom met Art Dabbler in het cd-rom-station plaatsen. Om de gewenste applicatie te kiezen, klikt u op de pictogram dat zich naast iedere applicatie bevindt. Volg de instructies die op het scherm verschijnen voor de installatie. 01, Pen Soft, Free Notes, Office Ink en Art Dabbler zijn niet inbegrepen in deze gebruikersgids. Voor meer details betreffende deze applicaties, moet u het schrijftablet raadplegen. Wanneer u op het AP-pictogram klikt, zal het volgende scherm het pictogram voor de installatierichtlijnen aan de rechterkant tonen. [. . . ] Wat mag ik niet op het schrijftablet De pen heeft niet alle informatie 7. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AIPTEK HYPERPEN 12000U

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AIPTEK HYPERPEN 12000U zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag