Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZUSG3901

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZUSG3901. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX ZUSG3901 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZUSG3901 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX ZUSG3901 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (18240 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX ZUSG3901 (10656 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX ZUSG3901

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Sve Nach dem Austauschen des Filters kann die Filterabdeckung zurückgedrückt werden, bis die beiden Knöpfe einrasten. Wenn die Räder blockiert sind, zum Reinigen die Radabdeckung mit einem kleinen Schraubendreher abhebeln. Schäden am Motor, die durch eingedrungenes Wasser verursacht wurden, werden nicht durch die Garantie abgedeckt. [. . . ] Modellen met digitaal display: Vervang/ reinig* het uitlaatfilter wanneer de 'filter' -indicator brandt. Modellen met mechanische zuigkrachtbediening: Vervang/ reinig* het uitlaatfilter bij elke vijfde keer dat u de stofzak/s-bag® vervangt. De s-bag® wordt zo automatisch gesloten en er kan geen stof meer ontsnappen. B Breng een nieuwe s-bag® aan door het karton tot aan het einde van de groef op de insteekhouder te duwen. b Insira um saco s-bag® novo puxando a parte de cartão até ao fim da ranhura do encaixe. Vervang de s-bag® altijd wanneer het indicatielampje brandt, ook als de s-bag® nog niet vol is (mogelijk is er een verstopping), en altijd nadat u tapijtreiniger in poedervorm hebt gebruikt. Com ® Plaats de stofzakhouder terug in de stofzakruimte en sluit de klep. Opmerking: gebruik geen schoonmaakmiddelen en raak het filteroppervlak niet aan. Laat het filter volledig drogen (minimum 12 uur op kamertemperatuur) voordat u het terugplaatst!We raden aan om het uitwasbare filter ook minstens eenmaal per jaar of als het erg vuil of beschadigd is te vervangen. Dan rus fra Open de filterklep door de twee knoppen onder de handgreep tegelijkertijd in te drukken. Verwijder het filter en bekijk de kleur van het frame: Blauw = uitwasbaar uitlaatfilter Groen = niet-uitwasbaar uitlaatfilter (dit filter moet door een nieuw filter worden vervangen) suo de Abra a tampa do filtro premindo simultaneamente os dois botões existentes sob a pega na parte de trás do aspirador. Retire o filtro e verifique a cor da estrutura: Cor azul = Filtro de saída de ar lavável Cor verde = Filtro de saída de ar não lavável (tem de ser substituído por um novo) Het motorfilter vervangen Substituição do filtro do motor ita nor ned por esp Als het filter is vervangen, kan de klep van het filter worden teruggeduwd totdat de twee knoppen vastklikken. Als de klep van het filter loskomt, plaatst u het terug door de twee scharnieren onderin terug te plaatsen en de klep van het filter terug te schuiven totdat de twee knoppen vastklikken. se a tampa do filtro ficar solta , prenda-a novamente posicionando as duas articulações existentes na parte inferior e premindo a tampa do filtro até que os dois botões emitam um estalido. Vervang het motorfilter wanneer dit vies is of na elke vijfde s-bag®. [. . . ] Trek altijd de stekker uit het stopcontact als de stofzuiger niet in gebruik is. Controleer de slang regelmatig en gebruik deze niet als u beschadigingen opmerkt. Si las ruedas se bloquean, quite la tapa de las ruedas con un destornillador pequeño para limpiarlas. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX ZUSG3901

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX ZUSG3901 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag