Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZUS3359

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZUS3359. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX ZUS3359 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZUS3359 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX ZUS3359 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (17498 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX ZUS3359

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nooit de stofzuiger gebruiken indien het elektrische snoer beschadigd is. alle servicebeurten en reparaties dienen door een erkend Electrolux Service Centre uitgevoerd te worden. VOORDAT U BEGINT 1a Zorg ervoor dat de draaghandgreep van de machine ingeklapt is. [. . . ] : Gebruik het combinatiemondstuk zoals weergegeven in (6) of Easy Clean (alleen bepaalde modellen, 7). Het powermondstuk wordt alleen bij bepaalde modellen geleverd of is als accessoire verkrijgbaar. 1 Het powermondstuk wordt geactiveerd door de stofzuiger aan te zetten. Het power- of turbomondstuk niet op dierenhuiden, kleden met lange franjes of kleden met een (pool)dikte van meer dan 15 mm gebruiken. Zorg ervoor dat u uw tapijt niet beschadigt door het mondstuk op één plaats te zetten terwijl de borstel ronddraait. Het mondstuk niet over het snoer laten gaan en de stofzuiger meteen na gebruik weer uitschakelen. VERVANGEN VAN DE STOFZAK/S-BAGTM De stofzak/s-bagTM moet in ieder geval worden vervangen als het indicatorvenster helemaal rood is. Hiermee sluit u de s-bagTM automatisch af, zodat er geen stof kan weglekken. A Breng een nieuwe s-bagTM aan door het karton tot aan het einde van de groef op de insteekhouder te duwen. b Bevestig de insteekhouder door deze op de achterste pennen in de zakruimte te plaatsen. Vervang de s-bagTM zelfs als deze niet vol is (deze kan verstopt geraakt zijn). Vervang de stofzak ook na het gebruik van een tapijtreiniger (in poedervorm). Gebruik alleen een originele stofzak, s-bagTM Classic of s-bagTM Clinic van Elektrolux. Trek het oude, vuile filter voorzichtig uit de houder en vervang het door een nieuw motorfilter. [. . . ] Er is water in de stofzuiger gekomen Het is noodzakelijk om de motor door een erkend Electrolux Service Centre te laten vervangen. Schade aan de motor door binnendringend water valt niet onder de garantie. Electrolux wijst alle verantwoordelijkheid af voor eventuele schade die voortkomt uit het niet-geëigend gebruik van het apparaat of uit ondeskundig gebruik van het apparaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX ZUS3359

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX ZUS3359 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag