Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZUP3815

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZUP3815. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX ZUP3815 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZUP3815 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX ZUP3815 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (8931 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX ZUP3815

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Pak uw UltraPerformer-stofzuiger en het accessoiresysteem uit en controleer of alle accessoires aanwezig zijn*. 61 Beschrijving van de UltraPerformer: 1 Stofreservoir 2 Vermogensregelaar 3 Deksel van uitlaatfilter 4 Uitlaatfilter 5 Snoer 6 Ergoshock 7 Schuimfilter (frame + filter) 8 Motorfilter 9 AeroPro-slang * 10 Klassieke AeroPro-handgreep * 11 AeroPro 3-in-1-mondstuk 12 AeroPro 3-in-1-accessoireklem 13 AeroPro-telescoopbuis * 14 AeroPro-mondstuk 15 Standaardslang 16 Standaardhandgreep * 17 Vergrendelbare telescoopbuis * 18 Dust Magnet-mondstuk * 19 Vermogensregelaar voor modellen met handbediening * 20 Display voor modellen met afstandsbediening * 21 Ergonomische AeroPro-handgreep * 22 AeroPro-handgreep met afstandsbediening * 23 AeroPro-handgreep met afstandsbediening voor gemotoriseerd mondstuk * 24 Gemotoriseerd AeroPro-mondstuk * 25 Turbomondstuk * 26 Parketmondstuk * * Accessoires kunnen per model verschillen. [. . . ] Het stofreservoir moet worden leeggemaakt wanneer het tot aan de MAX-aanduiding gevuld is. Laat de kegel helemaal drogen voordat u deze terugplaatst in het stofreservoir. Reinig het schuimfilter elke 3 tot 4 maanden of wanneer het zichtbaar vervuild is. Het uitlaatfilter reinigen/vervangen Substituição/Limpeza do filtro de escape 57 eng Het uitwasbare uitlaatfilter reinigen Was het filter eens in de drie maanden. Opmerking: gebruik geen schoonmaakmiddelen en raak het filteroppervlak niet aan. Dan rus fra Open het filterdeksel door de achterrand naar achteren en omhoog te trekken. Monteer het frame weer in de filterhouder door het frame onderin de houder te zetten en bovenin de houder op zijn plaats te drukken. Als de wieltjes klem zitten, verwijdert u met een kleine schroevendraaier de wieldop (alleen bij het AeroPromondstuk) om de wieltjes schoon te maken. Het gemotoriseerde mondstuk reinigen Haal altijd eerst het mondstuk van de stofzuiger voordat u het schoonmaakt!Trek de borstelrol naar buiten en verwijder vastzittende draden door ze met een schaar los te knippen. Als de wieltjes klem zitten, verwijdert u deze voorzichtig met behulp van een kleine schroevendraaier. Voordat u het apparaat wegdoet, moet u de batterijen eruit halen en deze op verantwoorde wijze afvoeren. Bij modellen met afstandsbediening en gemotoriseerd mondstuk heeft de handgreep GEEN batterijen of indicatielampjes. De stofzuiger doet het niet · Als dit het geval is, maakt u het stofreservoir leeg en reinigt u het stofreservoir en de filters voordat u ze terugplaatst in de stofzuiger. [. . . ] Alle servicebeurten en reparaties moeten worden uitgevoerd door een erkend Electrolux Service Centre. Eng dan rus fra suo de ita nor Klantinformatie en milieubeleid Electrolux wijst alle aansprakelijkheid van de hand voor schade die ontstaat als gevolg van onjuist gebruik van het apparaat of onbevoegde aanpassingen van het apparaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX ZUP3815

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX ZUP3815 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag