Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZSC6935CH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZSC6935CH. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX ZSC6935CH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZSC6935CH te teleladen.


AEG-ELECTROLUX ZSC6935CH : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (26499 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX ZSC6935CH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Abdeckung nach vorn und gegen die Mitte drücken, bis beide Seiten einrasten. 56 Falls die Turbobürste nicht richtig funktioniert, öffnen Sie die Reinigungsklappe, und entfernen Sie alle Objekte, die das Turbinenrad behindern. Schäden am Motor, die durch eingedrungenes Wasser verursacht wurden, werden nicht durch die Garantie abgedeckt. [. . . ] Het gebruik van het turbomondstuk* 37a/b Ideaal voor tapijten en kamerbrede vloerbedekking om hardnekkige pluizen en dierenharen op te zuigen. Opmerking: gebruik het turbomondstuk niet op dierenhuiden of franjes van tapijten. Zorg ervoor dat u het tapijt niet beschadigt door het mondstuk op één plaats te zetten terwijl de borstel ronddraait. Beweeg het mondstuk niet over elektrische snoeren en schakel de stofzuiger na gebruik onmiddellijk uit. Het stofreservoir moet in elk geval worden leeggemaakt wanneer het tot aan de MAXaanduiding gevuld is. 39 Open de klep van het stofreservoir door de openknop aan de rechterkant in de juiste positie te schuiven. 41 Plaats het stofreservoir terug in de stofzuiger en sluit de voorklep. De kegelfilter van de cycloonstofzuiger reinigen 42 Als de kegelfilter vuil is, verwijdert u deze uit de cycloonstofzuiger door de filter te draaien en naar buiten te trekken (43). 44 Opmerking: open de linkerkant van het stofreservoir alleen wanneer er vezels of stof vast komen te zitten. EF95): De motorfilter moet worden vervangen wanneer deze zichtbaar is vervuild. 45 U verwijdert de motorfilter door de voorklep te openen, eerst het stofreservoir te verwijderen en vervolgens de motorfilter. EF95): Reinig de filter van het stofreservoir bij elke vijfde leging van het stofreservoir of wanneer de filter zichtbaar is vervuild. 46 Verwijder de filter van het stofreservoir door aan het lipje te trekken. 47 Spoel de filter schoon met lauw water en laat deze goed drogen (6 tot 12 uur). EF17 dit type filter kan niet worden gereinigd en moet worden vervangen door een nieuwe. EFH 12W) 49 Als u de uitlaatfilter wilt vervangen, opent u het deksel van de uitlaatfilter door de achterrand omhoog te trekken. [. . . ] Klantinformatie en milieubeleid Electrolux wijst alle aansprakelijkheid van de hand voor schade die ontstaat als gevolg van onjuist gebruik van het apparaat of onbevoegde aanpassingen van het apparaat. Zie het bijgesloten garantieboekje voor meer informatie over de garantie en contactpersonen voor klanten. Als u opmerkingen hebt over de stofzuiger of over de gebruiksaanwijzing, kunt u een e-mail sturen naar floorcare@electrolux. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX ZSC6935CH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX ZSC6935CH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag