Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZS206

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZS206. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX ZS206 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZS206 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX ZS206 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5497 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX ZS206

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bovenste stang Snoerhouder Zuigkrachtregelaar* Borgschroef Stofzak Motor-/microfilter Mondstuk voor tapijt/harde vloer Verlengingsbuis Mondstuk voor parket* Turbomondstuk* Slang* Hulpstuk voor kieren* Stofborstel* Schouderriem* Textielturbomondstuk* Deze stofzuiger is bestemd voor normaal gebruik in een huishoudelijke omgeving. Dit apparaat mag niet worden gebruikt door personen (met inbegrip van kinderen) met beperkte lichamelijke, zintuigelijke of geestelijke vermogens, of personen zonder ervaring of kennis, tenzij zij worden begeleid bij of zijn geïnstrueerd over het gebruik van het apparaat door iemand die de verantwoordelijkheid draagt voor hun veiligheid. [. . . ] - Voor verticaal gebruik: gebruik het textielturbomondstuk met de voorkant van het mondstuk omhoog (5b). (6) Bevestig het textielturbomondstuk aan de slang terwijl u de stofzuiger vasthoudt met behulp van de schouderriem. (7) Het textielturbomondstuk reinigen: Maak het textielturbomondstuk los van de slang en verwijder alle in de borstel verwarde draadjes door deze met een schaar weg te knippen. Zuig de resterende draadjes op met behulp van het mondstuk voor kieren van de stofzuiger. NL Gebruik het turbomondstuk niet op dierenhuiden, vloerkleden met lange franjes of een (pool)dikte van meer dan 15 mm. Let op dat u het tapijt niet beschadigt door het mondstuk lang op één plaats te zetten terwijl de borstel ronddraait. Ga met het mondstuk niet over elektrische snoeren en schakel de stofzuiger na gebruik onmiddellijk uit. Sluit het mondstuk aan op de verlengingsbuis (8) om te stofzuigen onder bedden en meubels. De stofzak moet worden vervangen als de zuigkracht afneemt of wanneer de zak vol is. Zorg dat de nieuwe zak juist is geplaatst in de stofzakhouder om lekkage te voorkomen. Gebruik alleen originele stofzakken van Electrolux die zijn ontworpen voor deze stofzuiger, ref ES17. De stofzuiger is voorzien van een veiligheidsvoorziening waardoor de voorkant niet kan worden gesloten als er geen stofzak in de stofzuiger zit. [. . . ] Als u ervoor zorgt dat dit product op de correcte manier wordt verwijderd, voorkomt u mogelijk voor mens en milieu negatieve gevolgen die zich zouden kunnen voordoen in geval van verkeerde afvalbehandeling. Voor meer details in verband met het recyclen van dit product, neemt u het best contact op met de gemeentelijke instanties, het bedrijf of de dienst belast met de verwijdering van huishoudafval of de winkel waar u het product hebt gekocht. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX ZS206

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX ZS206 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag