Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZP3525

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZP3525. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX ZP3525 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZP3525 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX ZP3525 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2720 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX ZP3525

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bovengenoemde voorwerpen en vloeistoffen kunnen schade aan de motor veroorzaken. Voorzorgsmaatregelen betreffende het aansluitsnoer Als het aansluitsnoer is beschadigd, moet dit door onze service-afdeling worden vervangen om risico te vermijden. Trek eerst de stekker uit het stopcontact voordat u de stofzuiger gaat reinigen of onderhouden. [. . . ] Laat de zuigmond niet op één plaats staan terwijl de borstel ronddraait. Ga met de zuigmond niet over elektrische snoeren en schakel de stofzuiger na gebruik onmiddellijk uit. Het microfilter en het niet-uitwasbare HEPA-filter vervangen * De filters moeten altijd door nieuwe worden vervangen en mogen niet worden gewassen. Verwijder het filter en vervang het door een nieuwe zoals wordt aangegeven in de afbeelding (27; 29). Belangrijk: maak eerst de onderkant van het filterframe vast en daarna de bovenkant. Opmerking: gebruik geen schoonmaakmiddelen en raak het kwetsbare filteroppervlak niet aan. Vervang het filter en de klep zoals in de afbeelding wordt aangegeven (27; 29). Belangrijk: maak eerst de onderkant van het filterframe vast en daarna de bovenkant. De zuigbuis en de zuigmond reinigen De stofzuiger stopt automatisch als de zuigmond, de zuigbuis, de slang of de filters en s-bag® verstopt raken. Trek in dergelijke gevallen de stekker uit het stopcontact en laat de stofzuiger 20 à 30 minuten afkoelen. Buizen en slang schoonmaken (30) Gebruik een schoonmaakstrip of een soortgelijk materiaal voor het reinigen van de buizen en de slang. (31) U kunt eventueel de verstopping uit de slang verwijderen door in de slang te knijpen. Wees echter voorzichtig als de kans bestaat dat de verstopping wordt veroorzaakt door glas of naalden in de slang. Opmerking: de garantie is niet van toepassing indien schade aan de slang als gevolg van reinigen is ontstaan. De zuigmond voor tapijt/gladde vloeren reinigen (32) Reinig de zuigmond voor tapijt/gladde vloeren regelmatig om vermindering van de zuigkracht te voorkomen. U kunt de zuigmond gemakkelijk reinigen met de slanggreep De turbozuigmond schoonmaken (alleen bij bepaalde modellen) (33) Maak de zuigmond los van de zuigbuis en verwijder alle verwarde draadjes, enz. [. . . ] Voordat u begint (9) (10) (4) (11) Controleer of de stofzak , s-bag® en motorfilter in de stofzuiger zijn geplaatst. Controleer bij de aankoop van nieuwe stofzakken of op de verpakking dit symbool te zien is: Het symbool op het product of op de verpakking wijst erop dat dit product niet als huishoudafval mag worden behandeld. Het moet echter naar een plaats worden gebracht waar elektrische en elektronische apparatuur wordt gerecycled. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX ZP3525

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX ZP3525 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag