Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZO 6342

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZO 6342. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX ZO 6342 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZO 6342 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX ZO 6342 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6361 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX ZO 6342 (6362 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX ZO 6342

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Eerst de stekker uit het stopcontact nemen voordat u de stofzuiger gaat reinigen of onderhouden. Nooit de stofzuiger gebruiken indien het elektrische snoer is beschadigd. onderhoud en reparaties moeten altijd worden uitgevoerd door bevoegd Electrolux-servicepersoneel. Voordat u begint controleer of er een s-bag® in de stofzuiger is geplaatst. [. . . ] Harde vloeren en tapijt: Het mondstuk voor vloeren (1) en het gemotoriseerde mondstuk voor vloeren (2) herkennen automatisch het oppervlak dat u stofzuigt. Het gemotoriseerde mondstuk voor vloeren is ideaal voor harde vloeren en tapijt. Dit mondstuk wordt van zwakstroom voorzien via de telescoopbuis en de slang, zodat er geen aparte verbinding nodig is. Een blauw indicatorlampje op het mondstuk geeft aan dat de borstelrol draait. Als er materiaal in de rolborstel verstrikt raakt waardoor de borstel blokkeert, gaat het lampje uit. Opmerking: gebruik het gemotoriseerde mondstuk niet op kleden met lange franjes of een pooldikte van meer dan 15 mm. Zorg ervoor dat u het tapijt niet beschadigt door het mondstuk op één plaats te zetten terwijl de borstelrol ronddraait. Beweeg het mondstuk niet over stroomsnoeren en zet de stofzuiger meteen na gebruik weer uit. 1 Om uw rug te sparen, heeft Oxy3system een flexibel handvat waardoor het apparaat gemakkelijker is op te tillen en te dragen. 2a Daarnaast is de handige parkeerstand ideaal voor als u het werk even onderbreekt. Bevestig het mondstuk voor harde vloeren aan de telescoopbuis en klik het mondstuk vast. verwijder het mondstuk door op de vergrendeling te drukken en het mondstuk los te trekken. Verleng of verkort de telescoopbuis door de vergrendeling richting het mondstuk te trekken en tegelijkertijd de telescoopbuis uit te trekken of in te duwen. Beide uiteinden van de telescoopbuis zijn voorzien van een vergrendeling. 1a Als het indicatorlampje gaat branden, moet u de stofzak (s-bag®) vervangen. 3 De stofzakhouder verwijderen 4 Trek aan het karton om de s-bag® uit de insteekhouder te tillen. De stofzak wordt automatisch gesloten, zodat er geen stof kan ontsnappen. 5 Plaats een nieuwe s-bag® door het karton tot aan het einde van de groef op de insteekhouder te duwen (u voelt een klik). Opmerking: vervang de s-bag® wanneer het indicatorlampje gaat branden, zelfs als de stofzak nog niet vol is (de zak kan verstopt zijn). Vervang de stofzak ook nadat u een tapijtreiniger in poedervorm hebt gebruikt. [. . . ] 3 Om vermindering van de zuigkracht te voorkomen, dient het mondstuk voor tapijt/harde vloeren regelmatig gereinigd te worden. Trek altijd eerst de stekker uit het stopcontact voordat u de stofzuiger reinigt. 5 Als u de klep van de borstelrol wilt verwijderen, duwt u de buitenklep naar buiten en de middenklep naar rechts. Verwijder haren die in de borstel verstrikt zijn geraakt door ze met een schaar weg te knippen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX ZO 6342

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX ZO 6342 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag