Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZJM6830

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZJM6830. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX ZJM6830 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZJM6830 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX ZJM6830 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (14211 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX ZJM6830

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Trek altijd de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat gaat reinigen of onderhouden. Controleer de slang regelmatig en gebruik deze niet als u beschadigingen opmerkt. Gebruik de stofzuiger nooit in deze situaties · Voor fijn stof van bijvoorbeeld gips, beton of bloem. [. . . ] Het gebruik van het turbomondstuk* 37a/b Ideaal voor tapijten en kamerbrede vloerbedekking om hardnekkige pluizen en dierenharen op te zuigen. Opmerking: gebruik het turbomondstuk niet op dierenhuiden of franjes van tapijten. Zorg ervoor dat u het tapijt niet beschadigt door het mondstuk op één plaats te zetten terwijl de borstel ronddraait. Beweeg het mondstuk niet over elektrische snoeren en schakel de stofzuiger na gebruik onmiddellijk uit. Com Nederlands Vervangen van de stofzak/s-bag® 38 De stofzak/s-bag® moet in ieder geval worden vervangen als het indicatorvenster helemaal rood is. 39 Open de voorklep en verwijder de Air Basket met de s-bag® (40). 41 Open de Air Basket en til de s-bag® eruit door aan het karton te trekken. De s-bag® wordt automatisch gesloten zodat er geen stof kan ontsnappen. 42 Plaats een nieuwe s-bag® door het karton in de groef van de Air Basket te schuiven, sluit de Air Basket en plaats deze terug in de stofzuiger. Opmerking: vervang de s-bag® ook na het gebruik van een tapijtreiniger (in poedervorm). Gebruik alleen originele stofzakken zoals s-bag®-stofzakken, ­s-bag® classic, s-bag® classic long performance, s-bag® HEPA anti-allergy of s-bag® anti-odour. EFH 12W) 45 Als u de uitlaatfilter wilt vervangen, opent u het deksel van de uitlaatfilter door de achterrand omhoog te trekken. Duw het deksel naar achteren en druk op het midden totdat beide zijden vastklikken. Laat de filter goed drogen en plaats deze terug in de stofzuiger zoals hierboven is aangegeven. [. . . ] Er is water in de stofzuiger gekomen De motor moet door een erkend Electrolux Service Centre worden vervangen. Schade aan de motor veroorzaakt door binnendringend water valt niet onder de garantie. Voor alle verdere problemen raadpleegt u een erkend Electrolux Service Centre. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX ZJM6830

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX ZJM6830 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag