Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZG8800

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZG8800. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX ZG8800 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZG8800 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX ZG8800 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (35050 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX ZG8800

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dit kan betekenen dat uw model niet beschikt over bepaalde accessoires/functies. [. . . ] Modellen met afstandsbediening kunnen ook wordenbediendviadeknopAAN/UITopde handgreep. Modellen met afstandsbediening en gemotoriseerd Aeropro-mondstuk: Zethet gemotoriseerde mondstuk aan en uit door op de handgreepopdeknopBRUSHtedrukken. Bijhandmatigbestuurdemodellenkunt u de zuigkracht ook aanpassen met behulp van de luchtklep. Plaats een nieuwe s-bag® door het karton recht naar benedenindegeleiderailsteduwen. Reinig het Hepa-filter wanneer het indicatorlampje FILTER gaat branden. Vervang het motorfilter wanneer dit vies is of na elke vijfde s-bag®. [. . . ] Gebruik de stofzuiger nooit in deze situaties · Alle servicebeurten en reparaties moeten uitgevoerd worden door een erkend Electrolux Service Centre. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX ZG8800

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX ZG8800 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag