Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZE340

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZE340. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX ZE340 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZE340 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX ZE340 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (12865 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX ZE340

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Een beschadigd snoer dient alleen door een erkend Electrolux Service Centre vervangen te worden. Nooit door middel van het snoer de stofzuiger optrekken of naar u toe trekken. [. . . ] * Gebruik het mondstuk voor tapijt/harde vloeren met de handgreep in positie (22). Opmerking: gebruik het turbomondstuk niet op dierenhuiden, kleden met lange franjes of kleden met een (pool)dikte van meer dan 15 mm. Zorg ervoor dat u uw tapijt niet beschadigt door het mondstuk op één plaats te zetten terwijl de borstel ronddraait. Laat het mondstuk niet over het snoer gaan en schakel de stofzuiger meteen na gebruik weer uit. 25 De stofzak moet in ieder geval worden vervangen wanneer het indicatievenster helemaal rood is. 26 27 Open de voorkant en til de s-bag® aan de insteekhouder uit de stofzuiger. Hiermee sluit u de s-bag® automatisch af, zodat er geen stof kan weglekken. Breng een nieuwe s-bag® aan door het karton tot aan het einde van de groef op de insteekhouder te duwen. Opmerking: vervang de s-bag® zelfs als deze niet vol is (deze kan verstopt zijn geraakt). Vervang de stofzak ook na het gebruik van een tapijtreiniger (in poedervorm). Bij normaal huishoudelijk gebruik moeten de filters ongeveer elke drie jaar worden vervangen. Open de voorkant en til de s-bag® aan de insteekhouder uit de stofzuiger. Trek het oude, vuile filter voorzichtig uit de houder en vervang het door een nieuw filter. Plaats de insteekhouder met de s-bag® terug in de stofzuiger en sluit de klep. [. . . ] Stofzuiger doet het niet Het is noodzakelijk om de motor door een erkend Electrolux Service Centre te laten vervangen. Schade aan de motor door binnendringend water valt niet onder de garantie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX ZE340

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX ZE340 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag